Colofon

Deze blog maakt deel uit van het netwerk van themablogs van Blog Online. De redacteur is te benaderen via [email protected]

Over Charla Manohar:
Mijn naam is Charla Manohar en ik ben van jongs af aan al een ontzettend grote filmliefhebber. Na mijn studie Media en Entertainment Management en 1 jaar van Film-en Televisiewetenschappen ben ik aan de slag gegaan achter de schermen bij diverse televisieproducties.

Zoals ik al zei is films kijken en erover schrijven mijn grote passie. Vandaar ook de studie Film-en Televisiewetenchappen. Hoewel ik houd van diverse films in alle talen, blijven de Indiase films mijn grote liefde. Ik ben ermee opgegroeid en ben het nieuws omtrent deze films altijd op de voet blijven volgen. Je zou kunnen zeggen dat ik de vrouwelijke versie van René Mioch, Jac Goderie en Hans Beerekamp ben.

Carriére
Tijdens mijn carrière heb ik verschillende grootheden uit de filmindustrie mogen interviewen: Shah Rukh Khan, Naseeruddin Shah, Hrithik Roshan, Salman Khan, Amitabh Bachchan, Preity Zinta, Rani Mukherjee, Saif Ali Khan, Sanjay Dutt, choreograaf Ganesh Hegde, John Abraham, Zayed Khan, Soham Shah, Mahesh Bhatt, Emraan Hashmi en vele anderen.

Op deze Blog vind je vanalles over de Indiase films. De Indiase films zijn momenteel de wereld aan het veroveren en het wordt tijd dat ook Nederland bekend wordt met het fenomeen: Bollywood!

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.