Categorie: "Exclusieve foto’s"

Foto’s: De transformatie van Parineeti Chopra

De 27-jarige actrice Parineeti Chopra heeft de afgelopen maanden een flinke transformatie ondergaan.

Chopra, die zichzelf als mollig beschouwde, heeft er nog nooit zo goed uitgezien. De actrice, die nu meer dan 4 jaar werkzaam is in Bollywood, is fit, mager en sterker geworden.

Bekijk de speciale fotoshoot waarin ze zichzelf neerzet als een sterke en zelfverzekerde meid. Ze hoopt met deze campagne ook anderen te motiveren om te gaan sporten en zichzelf fitter te maken…want als zij het kan, kan jij het ook!

Foto’s: Opnames Rohit Shetty’s Dilwale van start

Zoals we de afgelopen week hebben gelezen komen acteurs Shah Rukh Khan en Kajol Mukherjee opnieuw samen en ditmaal voor Rohit Shetty’s film Dilwale.

De laatste keer dat Khan en Shetty samenwerkten leverden ze de superhit Chennai Express af, dus uiteraard zijn de verwachtingen voor hun tweede samenwerking hooggespannen. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat er veel meer opwinding is voor deze film en dat is mede te danken aan de cast.

Priyanka Chopra, het gezicht voor Guess

Priyanka Chopra, actrice, zangeres en voormalig Miss World, is benoemd tot een Guess Girl. Hiermee is zij de eerste vrouw van Indiase afkomst die deze eer toekomt.

De 31-jarige verschijnt in de printadvertenties voor de komende kerstperiode. De serie van zwart-wit foto’s zijn genomen door niemand minder dan zanger Bryan Adams.