Categorie: "Exclusieve video"

Video: Acoustic Singh beter dan Bollywood zanger Arijit Singh?

Kabir Singh, beter bekend als Acoustic Singh, is een jong talent uit Assam. Hij brengt een nummer per week uit en is de YouTube-sensatie van het moment.

Zijn covers van de nummers uit de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil van de populaire zanger Arijit Singh gaan viral op sociale media. Er wordt flink gediscussieerd over deze tiener. Is hij beter is dan Arijit?

Bekijk de video’s en oordeel zelf!

Video: Beneath The Surface – Shah Rukh Khan

In het programma Beneath the Surface, van journaliste Anupama Chopra, krijgen wij op informele wijze een kijkje in het leven van Bollywoodsterren.

Na Priyanka Chopra en Karan Johar werd vandaag, op de verjaardag van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, zijn interview op YouTube geplaatst.

Video: Ya Ali Murtaza (Freaky Ali)

Dit jaar brengen de muziekgenres Qawwali en Bhajan twee gemeenschappen samen met het nummer Ya Ali Murtaza van de Bollywood film Freaky Ali.

De makers van de komedie besloten beide populaire genres samen te smelten in een nummer. Het idee kwam van Salim Khan, de vader van acteur Salman Khan, regisseur en producent Arbaaz Khan en regisseur en acteur Sohail Khan.

Het numer is gecomponeerd door het muzikale duo Sajid-Wajid en gezongen door Wajid Ali, Danish Sabri en Payal Dev.

Freaky Ali, met in de hoofdrollen Nawazuddin Siddiqui, Amy Jackson en Arbaaz Khan, is geregisseerd door Sohail Khan en staat gepland voor een release op 9 september.

Bekijk de videoclip.

Synopsis
Freaky Ali vertelt het verhaal van Ali (Nawazuddin), een afperser die alle verwachtingen overtreft en van het een op het andere moment een ware golfsensatie wordt.

Happy Independence Day!! Bekijk de Short Film Azaad en ontdek de betekenis van vrijheid

Vandaag vierde India op Independence day haar welverdiende (ja daar valt over te debatteren) vrijheid.

Het is vandaag de dag vrij normaal om op sociale media alles om ons heen maar bekritiseren, maar wij zullen waarschijnlijk nooit begrijpen hoe het leven was in een tijd waar vrijheid een luxe was.
Daar gaat de korte film Azaad over.

Video: Bollywood hitsensaties Armaan Malik en Rapper Badshah komen beide eigen versie van Justin Bieber’s Sorry

Armaan Malik is een van de jongste en meest succesvolle zangers van dit moment. Naast zijn werk in Bollywood is hij ook bezig met het maken van zijn eigen muziek. Deze week kwam hij met zijn eigen versie van Justin Bieber’s Sorry. En hij is niet de enige!

Na het succes van party anthems als DJ Waley Babu, Baby Ko Bass Pasand Hai en Kar Gaye Chull heeft ook rapper Badshah een eigen versie van de hit Sorry, maar dit is een desi versie.

Welke vind jij beter?

Video: Krachtig gedicht door Bollywood acteur Shah Rukh Khan voor vrouwen die vechten voor hun positie in de maatschappij

Bollywood acteur Shah Rukh Khan blijft ons keer op keer verbazen. De 50-jarige acteur was aanwezig bij de boekpresentatie van She Walks, She Leads van debutante Gunjan Jain. Daar sprak hij over de vrouwen die een inspiratie vormden in zijn leven. Maar waar iedereen van onder de indruk was, was een gedicht dat hij heeft geschreven voor de vrouwen die continue te horen krijgen dat ze zwak zijn en bereid zijn te vechten voor hun positie in de maatschappij.