Video: Beneath The Surface – Shah Rukh Khan

In het programma Beneath the Surface, van journaliste Anupama Chopra, krijgen wij op informele wijze een kijkje in het leven van Bollywoodsterren.

Na Priyanka Chopra en Karan Johar werd vandaag, op de verjaardag van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, zijn interview op YouTube geplaatst.

In het prachtige Lissabon, waar SRK enige tijd geleden was voor de opnames van The Ring, vertelt hij over hoe veel er is veranderd in de afgelopen 20 jaar. Maar geeft ook aan dat hij nog steeds hetzelfde is. Hij bespreekt mislukkingen, liefdesverdriet en hoe je je leven na tegenslagen weer moet oppakken.

Het leven van een superster gaat niet over rozen, maar voor SRK is dat geen probleem. “Ik vind het heerlijk om te leven al een ster. Ik wil niets liever.” Hij hoopt dat hij aan het eind van zijn carrière alles heeft bereikt wat hij wilde bereiken, maar het ook echt heeft verdiend.

Hij gaat tevens in op hoe Fan is geflopt en dat dat zijn hart heeft gebroken. Maar een flop zal hem er niet van weerhouden om opnieuw creatieve risico’s te nemen.

Bekijk dit boeiende interview van deze intelligente en humoristische acteur.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Lees ook:Abhay Deol: “Sterrenstatus betekent garantie op werk”
Lees ook:Omi Vaidya gaat regisseren
Lees ook:Shah Rukh Khan op de bank bij Koel
Lees ook:Video Interview met Sonu Nigam
Lees ook:Video: AIB Knockout – The Roast of Ranveer Singh en Arjun Kapoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.