Ek Tha Tiger verschijnt nu met Eid 2012

Slecht nieuws voor de Salman Khan fans. Zijn film Ek Tha Tiger, welke stond gepland voor een release op 1 juni 2012, verschijnt nu met Eid 2012 in de bioscopen. Waarom? Aamir Khan wil nu zijn nieuwste film uitbrengen in de zomer.

Dharma Productions is niet bang voor Aamir
Aamir Khan heeft Salman gevraagd om de release van de film uit te stellen voor hem. Aamir’s film Dhuan stond eerder gepland voor een release eind januari. Toen Khan zich realiseerde dat hij dan moest concurreren met Karan Johar’s Agneepath, met in de hoofdrol Hrithik Roshan, verzocht hij hen de film te verschuiven naar een latere datum.

Dharma Productions gaf aan dat dit onmogelijk was. De promotie was al begonnen en de datum stond al vast. Zij verzochten hem, indien hij geen concurrentie wilde, zijn film te verschuiven naar een latere datum.

Dan maar op zoek naar een andere grote film…
Aamir ging op zoek naar een andere datum. Uiteindelijk besloot hij om de film uit te brengen op 1 juni, maar dat zou betekenen dat hij moet concurreren met Salman Khan. Hij verzocht Aditya Chopra en Salman om de film later in de jaar uit te brengen.

Aditya Chopra heeft zijn verzoek ingewilligd en zal Ek Tha Tiger nu met Eid 2012 uitbrengen. Het voordeel is dat de film kan nu kan genieten van extra shows vanwege de vrije dagen.

Onzekerheid
Aamir Khan is nu al een tijdje op zoek naar de juiste releasedatum en schijnt alleen grote releases te willen verschuiven voor zijn film. Is het onzekerheid, bang voor concurrentie, geen vertrouwen in zijn fans of gaat het om geld? Daar kunnen we eindeloos over speculeren. Maar je moet toegeven dat het wel erg opvallend is dat hij grote releases uit de weg wilt gaan.

Ek Tha Tiger
Ek Tha Tiger wordt geregisseerd door Kabir Khan en geproduceerd door Aditya Chopra. Het verhaal is geschreven door Aditya Chopra en het scenario en de dialogen zijn geschreven door Kabir Khan en Neelesh Misra. De muziek wordt gecomponeerd door Suhail Sen.

Lees ook:Release datum Ek Tha Tiger bekend
Lees ook:Vier big-budget films in twee maanden tijd
Lees ook:Exclusieve video: Mashallah (Ek Tha Tiger)
Lees ook:Persbericht: Ek Tha Tiger verschijnt 15 augustus
Lees ook:Digitale actieposter: Ek Tha Tiger (15 augustus 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.