Oh Oh…Raees en Sultan gepland voor Eid 2016?

Op de Facebookpagina van Bollywood Blog kon je gisteren lezen dat Eid 2016 toebehoort aan acteur Salman Khan en de Yash Raj productie Sultan.

Maar…Excel Entertainment kondigde eerder dit jaar aan dat hun productie Raees, met in de hoofdrol Shah Rukh Khan, ook gepland staat voor een release met Eid 2016.

Betekent dit een grote clash tussen de twee Khans?
Het lijkt bijna wel een traditie te worden. Eid behoort ieder jaar toe aan Salman Khan. Van Wanted in 2009, Dabangg in 2010, Bodyguard in 2011, Ek Tha Tiger in 2012 tot Kick in 2014 en dit jaar Bajrangi Bhaijaan. Meestal staat er ook maar een release gepland, maar in 2016 staan er nu dus twee grote films klaar.

Dit is geen goed nieuws voor beide productiebedrijven. Aangezien SRK en Salman twee zeer grote namen zijn binnen Bollywood en een grote fanbase genieten zal een van de productiebedrijven de releasedatum van hun film moeten aanpassen. Mochten deze films toch beide op Eid worden uitgebracht dan zal het zeker effect hebben op de verdiensten.

Dit is echter niet de eerste keer dat SRK en Salman tegenover elkaar staan. In 2006 zagen we tijdens Diwali de releases van Jaaneman en Don.

Over het algemeen proberen de drie Khans elkaar de ruimte te geven voor hun films. Terwijl Salman de voorkeur geeft aan Eid, staat Diwali op naam van Shah Rukh Khan en is Kerst gereserveerd voor Aamir.

We zijn benieuwd!

 

Lees ook:Teaser Bollywood film Sultan in de bioscoop bij Fan
Lees ook:Salman Khan: “Ik ben het eens met SRK’s denkwijze”
Lees ook:Casting Coup: SRK, Salman en Aamir samen in een film?
Lees ook:Video: Einde van de koude oorlog…SRK en Salman omhelzen elkaar
Lees ook:Priyanka Chopra heeft meeste fans op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.