Deepika Padukone: Werken in Hollywood was niet makkelijk

Bollywood actrice Deepika Padukone is klaar met de opnames van haar eerste Hollywood film xXx: The Return of Xander Cage. De 30-jarige geeft toe dat het werken in Hollywood niet makkelijk is geweest.

Opnieuw beginnen in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen en een nieuwe werkwijze…dat is nooit makkelijk. Ook superster Padukone had er twijfels over of ze zichzelf opnieuw in het diepte wilde gooien…zeker op dit punt in haar carrière.

“In eerste instantie had ik het gevoel dat ik niet klaar was om deel uit te maken van een internationaal project. Ik heb in het verleden ook enkele films aangeboden gekregen (oa Fast and Furious 7), maar het voelde gewoon niet goed. Ik heb altijd mijn hart en instinct gevolgd.”

“Het is aan mij om een uitdagend project te kiezen. De films en rollen die ik eerder aangeboden kregen mij niet enthousiast. Dit project wel”, zegt ze lachend. Ze voegt toe dat ze aanvankelijk twijfels had over de rol van Serena Unger, maar die zorg verdween al meteen de eerste dag op de set.

Padukone is, naast Priyanka Chopra, een van de Indiase beroemdheden uit Bollywood die op dit moment proberen om meer internationale bekendheid te verkrijgen. De wereld is een global village en internationaal talent wordt opgemerkt. “De wereld wordt wakker en kijkt uit naar nieuw talent. Dat gezegd hebbende, een acteur moet alsnog wel passen bij de rol. Een acteur moet alleen gecast worden als zijn of haar talent een uniek element toevoegt aan het personage. Religie, geslacht of regio zou niets moeten uitmaken.”

xXx markeert de terugkomst van Vin Diesel in de franchise. Diesel maakte deel uit van het origineel, maar kon geen deel uit maken van het tweede deel. Deze film werd dan ook een flop.

xXx:The Return of Xander Cage staat gepland voor een release in januari 2017.

 

Lees ook:Bollywood actrice Deepika Padukone maakt Hollywooddebuut met Vin Diesel
Lees ook:Trailer: xXx: The Return of Xander Cage
Lees ook:Video: Bollywood actrice Deepika Padukone op de bank bij Ellen DeGeneres
Lees ook:Aditya Chopra kondigt zijn nieuwe film aan: Befikre
Lees ook:Carriere in Bollywood? Talent en doorzettingsvermogen is wat je nodig hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.