Categorie: "Interviews"

Video: Shah Rukh Khan: “Religieuze onverdraagzaamheid zet ons terug in de middeleeuwen

“Religieuze intolerantie, eigenlijk intolerantie van welke aard dan ook, is ongelooflijk erg en brengt ons terug naar de middeleeuwen.” Dat zegt Bollywood acteur Shah Rukh Khan in een openhartig interview met journaliste Barkha Dutt.

Bekijk het interview waarin Khan spreekt over religie, zijn familie en India als ogenschijnlijk seculier land.

Ranveer Singh: “Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen acteren of dansen”

Acteur Ranveer Singh is momenteel zonder twijfel een van de meeste gevraagde en meest succesvolle jonge acteurs in Bollywood. Maar het pad naar succes bestond ook voor hem uit pieken en dalen.

Er was namelijk een lange periode waarin de onzekerheid toesloeg en Singh niet wist wat dit voor gevolgen zou kunnen betekenen voor zijn carrière.

Video: Actrice Deepika Padukone kampte met zware depressie

De wereld van Bollywood is niet alleen maar glitter en glamour.

Als acteur maak je lange uren, leef je enkele maanden met je personages, heb je veel sociale verplichtingen…je bent continue aan het schakelen tussen de personages die je speelt, wie je presenteert aan de media en wie je zelf  werkelijk bent.

Er ontstaat een dunne lijn tussen ‘normaal’ en ‘waanzin’…Het komt dus niet echt als een verrassing dat acteurs te maken krijgen met een depressie.

Hoewel er over het algemeen weinig over depressies wordt gesproken vond actrice Deepika Padukone het tijd om haar verhaal te delen.

Alia Bhatt: “Ik ben nog geen ster”

Ze speelt de sterren van de hemel op het witte doek en geeft de een na de andere hit. Het is dan ook geen verrassing dat de filmindustrie actrice Alia Bhatt een ster noemt. Ook Vader Mahesh Bhatt en zus Pooja Bhatt delen deze mening.

De jonge actrice is van mening dat ze nog een lange weg te gaan heeft voordat ze kan worden bestempeld als ‘ster’.