Abhay Deol: “Sterrenstatus betekent garantie op werk”

Acteur Abhay Deol, die met zijn onconventionele rollen in korte tijd een niche voor zichzelf heeft weten te creeren in de filmindustrie, is van mening dat het vandaag de dag beter is om niet alleen een acteur te zijn maar ook een ster.

Dat antwoordt de acteur tijdens het India Today Conclave op de vraag: Kun je ook een superster zijn zonder dat je acteur bent?

Sterrenstatus geeft werk

De reden: het publiek herkent je en je krijgt meer werk vanwege je sterrenstatus.  Deol: “Feit is dat je acteur kan zijn, maar dat mensen niet weten wie je bent. Als je een ster bent, kennen mensen je en kom je makkelijker aan werk.”

Geld
Volgens Deol gaat het allemaal om geld. “Helaas draait het hier allemaal om geld. Voor een acteur is het belangrijk om het juiste platform en project te krijgen om je talent te tonen. Helaas betekent dit dan dat het beter is om een ster te zijn in plaats van een acteur. Het heeft als ster ook geen zin om artistiek bezig te zijn. Maar je kunt in ieder geval werken als ster.”

Oordeel
De acteur geeft toe dat Bollywood een zeer onzekere industrie is, omdat mensen hier al snel hun oordeel klaar hebben liggen. “De mensen in deze industrie beoordelen jouw aan de hand van je laatste film. Het is niet zo dat een flop je hele carrière vernietigd, maar met drie flops op een rij, zijn er wel minder mensen die je om je heen ziet.”

Ben je het met hem eens? Is het inderdaad beter om een ster te zijn? Of zijn sterren ook acteurs of andersom?

Lees ook:“Een sterrenstatus is makkelijk te verkrijgen”
Lees ook:Manjari Phadnis: “Geen slecht woord over Bollywood”
Lees ook:Video: Acoustic Singh beter dan Bollywood zanger Arijit Singh?
Lees ook:Week Special: Harde uitspraken Shailendra Singh
Lees ook:Volgend jaar debuteren beide zonen van Sunny Deol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.