Bollywood Jaaroverzicht 2010: juli t/m september

Bollywood Blog blikt terug op 2010. Op maandag gaven wij je een selectie van de indrukwekkendste, mooiste en grappigste gebeurtenissen van januari t/m maart. Op dinsdag bespraken we de maanden april t/m juni.

Vandaag kijken we naar het nieuws uit de maanden juli t/m september.

 

 

 

| Juli 2010 |

* In juli maakt Madame Tussauds Londen bekend dat Hrithik Roshan de volgende Bollywoodacteur wordt met een eigen wassenbeeld. Het beeld wordt in januari 2011 onthuld in aanwezigheid van de acteur.

* Het WK Voetbal is in volle gang en ook in Bollywood wordt dit evenement op de voet gevolgd. SRK juicht voor Duitsland en ging op zoek naar een Duitsvoetbalshirt, Lara Dutta juicht voor Nederland, Bollywood naar de WK finale, en Ranbir Kapoor steunt Argentinië

* Na de finale van het WK voetbal grijpt Shah Rukh Khan de mogelijkheid aan om Shakira te ontmoeten. 

* Vegetariër worden is één van de makkelijkste manieren om onze gezondheid te verbeteren. Daarbij help je talloze dieren en de aarde te beschermen.” Dat zegt Lara Dutta in een interview over haar nieuwe advertentie voor PeTA India.

* Steeds meer sterren sluiten zich aan bij sociale netwerksites of beginnen een eigen webiste. Deze maand kondigt Aamir Khan aan dat ook hij gaat twitteren en komt Kareena Kapoor met eigen website.

* Voor John en Bipasha heeft het huwelijk geen prioriteit. De twee zijn gelukkig met hun relatie zoals deze is.

* En in de maand juni verschijnen Aishwarya Rai en Kate Winslet samen in een L’Oreal reclame.

 Verder deze maand: Hollywood wil Sonam Kapoor, Spectaculaire stunts in Londen voor Ra.One, Bachchan helpt met logo KBCTere Bin Laden is meest spreekmakende film

Overleden: Ravi Baswani

 

 

| Augustus 2010 |

* In augustus is het dan zo ver. Vivek Oberoi vertelt de hele wereld dat hij verliefd is en kondigt zijn huwelijksplannen aan.

* Fans kunnen nu op alle mogelijke manier in contact komen met hun favoriete ster. Na Twitter verovert te hebben onthult Priyanka Chopra nu ook haar eigen website. Acteur Imran Khan heeft echter even genoeg van al dat contact en stopt met twitteren. Want niet alleen fans meldden zich en uitten hun mening, maar ook haters krijgen de mogelijkheid om de sterren te stalken. Dat merkt Amitabh Bachchan op zijn blog. Ondanks alle negativiteit is het ook fijn om te horen dat er nu ook gratis Bollywoodfilms worden aangeboden op YouTube.

* In augustus laat Arjun Rampal weten dat hij geen deel uit maakt van de film Don 2. Wat de exacte reden is, wordt door hem niet bekend gemaakt. Op 20 augustus wordt bekend dat Kunal Kapoor een rol heeft bemachtigd in Don 2. De producenten ontkennen echter dat hij Rampal vervangt.

* De film Eat, Love and Pray staat klaar voor zijn grote release. Julia Roberts reisde voor een deel van de opnames af naar India. Deze ervaring beviel haar zo goed dat zij zich bekeert tot het hindoeïsme.

* CUFAX Entertainment geeft een persbericht uit waarin staat dat Sunidhi Chauhan op 6 november live in Ahoy Rotterdam te zien is. Het concert wordt echter één dag van te voren afgelast.  
In deze maand wordt tevens bekend gemaakt dat Ranbir Kapoor in 2011 op wereldtour gaat.

Verder deze maand: Akshay Kumar is onbetaalbaar, John onthult op spectaculaire wijze Jhootha Hi Sahi poster, Saif wil PS2 game voor Agent Vinod, 24 was verrijkende ervaring voor Anil Kapoor.

 

| September 2010 |

* Acteur Shiney Ahuja in 2009 door zijn dienstmeid wordt beschuldigd van verkrachting volgt een langdurig proces. De acteur schreeuwt van de daken dat hij onschuldig is. In 2010 krijgt dit verhaal een onverwachte wending. Zijn dienstmeid ontkent de verkrachting.

* Goed Nieuws! Actrice Kajol bevalt van een jongen: Yug Devgn en Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey stappen eindelijk in het huwelijksbootje.

* In september lijkt iedereen overigens gebeten door de acteermug. Drew Barrymore, Shakira en Jay Sean willen hun geluk beproeven in Bollywood. De acteurs uit het westen komen naar Bollywood, maar onze sterren lijken wel te vertrekken. Eerst Anil Kapoor en nu ook Irrfan Khan. Beide heren zijn op dit moment de twee succesvolste Indiase exportsproducten, op het gebied van films dan. En de Kapoorfamilie wil zijn aanwezigheid  in de filmindustrie uitbreiden. Armaan Jain is klaar voor zijn Bollywooddebuut.

* De film Peepli Live blijkt een groot succes. De satirische film over het stijgende aantal zelfmoorden onder boeren op het platteland wordt gekozen als de officiele inzending voor de Oscars.

Verder deze maand: Priyanka heeft meeste fans op Twitter, Shruti Hassan bijna blind, Lara Dutta verloofd met Mahesh Bhupathi, iPhone applicatie voor SEL, National awards voor 3 Idiots en Paa en Sonu zingt meerstemmig.

Lees ook:Bollywood Jaaroverzicht 2011: Juli t/m September
Lees ook:Kareena Kapoor is online!
Lees ook:Bollywood Jaaroverzicht 2010: januari t/m maart
Lees ook:Bollywood Jaaroverzicht 2010: april t/m juni
Lees ook:Bollywood Jaaroverzicht 2011: Oktober t/m December

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.