Bollywood Jaaroverzicht 2010: oktober t/m december

Bollywood Blog blikt terug op 2010. Vandaag het laatste deel van ons jaaroverzicht 2010. 

 

 

 

 

 

 

| oktober 2010 |

* Oktober is een drukke maand voor John Abraham. Het team van Jhootha Hi Sahi komt met een geweldig idee. Iedereen kan bellen met John Abraham. Of het telefoonnummer nu nog werkt…..Regisseur Anurag Kashyap neemt het op voor Abraham wanneer hij opnieuw commentaar krijgt op zijn acteerprestaties. Kashyap zegt: “Als John een slechte acteur is dan is Abhishek dat ook.” Het zit Abraham niet mee, want nadat hij wordt overspoeld met negatief commentaar krijgt hij ook nog eens een gevangenisstraf van 15 dagen toegewezen.

* Maar er is ook goed nieuws. Zo wordt Sanjay Dutt vader van een tweeling en hebben wij exclusieve video’s voor jou van Vivek Oberoi’s huwelijk.

* In oktober arriveert de crew en cast van Don 2 in Berlijn voor de opnames. De Duitse fans zijn gevuld met enthousiasme en nemen vrij van werk, school en andere activiteiten om de acteurs aan het werk te zien. De eerste foto’s verschijnen al vrij snel op het internet. Maar dat niet alleen. Vrij snel nadat Shah Rukh Khan op Twitter bekend maakt dat hij van een dak is afgesprongen, verschijnt er een video hiervan op het internet. De acteur brengt zijn verjaardag en trouwdag door in Berlijn met zijn familie en zijn fans. Zij wachtten hem op en zodra hij naar buiten komt beginnen ze allemaal te zingen. In de video is ook Hrithik Roshan te zien.  Ook de kinderen van Khan zitten niet stil. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Taekwondo winnen beide een gouden medaille.

* Na de velen geruchten over de remake van Agneepath maakt Karan Johar eindelijk bekend wie de hoofdrol zal spelen. Dit wordt niemand minder dan Hrithik Roshan. Naast hem maken ook Priyanka Chopra en Rishi Kapoor deel uit van de cast.

* Elk jaar vragen we ons af of Salman Khan nu wel of niet in een relatie zit en wanneer hij dan gaat trouwen. Zijn vader, Salim Khan, geeft in oktober in een interview het antwoord op de vraag waarom Salman nog altijd single is. Tevens wordt er flink gespeculeerd over de aanwezigheid van Anil Kapoor het vierde deel van Mission Impossible. Mr. India geeft het verlossende antwoord.

* Het Nederlandse radiostation FunX komt met een nieuw kanaal: Funx Desi. Dag en nacht desisounds voor jou. Ook Bollywood.blog.nl is te vinden op hun website.

* In oktober wordt bekend dat de derde zoon van Vinod Khanna ook wil acteren. Maar hij is niet de enige. Ook Karan Deol (zoon van Sunny Deol), Tiger Shroff ( zoon van Jackie Shroff ), Rinzing (zoon van Danny Denzongpa) en Chiranjeev (zoon van Ranjeet) zullen we in de komende jaren hun debuut zien maken.

* Maar ook zangers willen graag hun geluk in Bollywood beproeven. Na Ali Zafar (Tere Bin Laden) en Jay Sean wil nu ook Atif Aslam acteur worden. Hij schijnt zelfs al te hebben getekend.    

* Voor de HDIL India Couture week toonden Bachchan en Roshan de nieuwe creaties van ontwerpers Karan Johar en Varun Bahl. Hierna nodigen ze Shah Rukh Khan uit om hun op het podium te vergezellen. De video en de foto’s zijn na de show het gesprek van de week.

Verder deze maand: Priyanka nu ook op YouTube , Exclusieve foto’s Mere Brother ki Dulhan, IPL droom eindigt voor Preity en Shilpa, Hollywood goed geoliede machine: Irrfan Khan en Lata houdt niet van de hedendaagse muziek.

 

| November 2010 |

* In november wordt My Name is Khan uitgebracht in China, krijgt Bipasha Basu een rol aangeboden in de Hollywoodfilm Singularity met Josh Hartnett en pleit PeTA India ervoor de wereldberoemde stierenloop te schrappen uit de film Zindagi Na Milegi Dobara.

* In Nederland wordt het concert van Sunidhi Chauhan op het laatste moment afgelast. Organisator CUFAX meldt via een persbericht dat de zangeres niets meer van zich heeft laten horen. Op diezelfde avond komt the Times of India met een interview van Sunidhi Chauhan. Chauhan geeft hierin aan dat de betaling niet was voltooid. CUFAX daagt Sunidhi Chauhan voor de rechter. Of het concert wel of niet doorgaat is niet bekendgemaakt. Houd Bollywood Blog goed in de gaten voor het vervolg. Maar er is nog wel goed nieuws voor de Sunidhi fans. De zangeres neemt een nummer op met Latino sensatie Enrique Iglesias.  

* Acteur Hrithik Roshan is oververmoeid en heeft rust nodig, maar de acteur luistert niet naar zijn arts, omdat de release van Guzaarish steeds dichterbij komt. Hij neemt zijn medicijnen, maar wordt op zondag 21 november met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De oorzaak: Een allergische reactie op één van de medicijnen. Roshan was op het moment van de allergische reactie op weg naar een begrafenis van een fan.

* Deze maand beginnen de promotionele activiteiten voor één van de lang verwachte films van het jaar: TMK oftewel Tees Maar Khan. Maar nadat de promo eindelijk met veel problemen online komt, is er kritiek vanuit elke hoek. De film is een schaamteloze kopie van de Seller’s film After the Fox. De kritieken houden niet op. Het publiek reageert enthousiaster op de promo van de film Yamla Pagla Deewana. Na de film Apne zijn de Deolmannen terug op het witte doek. De trailer wordt wereldwijd door iedereen in de armen gesloten, ook door Bollywoodfans die absoluut niets met de Deol’s hebben of fan zijn. De trailer wordt het gesprek van de dag.

Verder deze maand: Preity ontvangt eredoctoraat, Javed en Shabana dineren met Obama, Robert Downey jr fan van Aamir Khan, Big B in remake Belgische film, The Merchants of Bollywood zijn terug en zoon Boney Kapoor onder contract bij YRF
 

| December 2010 |

In december wordt bekend gemaakt dat na Anil Kapoor ook Irrfan Khan een rol als ‘bad guy’ heeft bemachtigd in een grote Hollywoodproductie. Khan is volgend jaar te zien in Spiderman 2. Daarnaast is Khan ook gevraagd door regisseur Ang Lee voor de rol van de volwassen Pi in de verfilming van het boek Life of Pi. Ook actrice Tabu tekent voor deze film en speelt hierin de moeder van Khan. Dit is de derde keer dat ze samen in een film te zien zijn.

We blijven internationaal, want Disco Dancer Mithun tekent zijn eerste internationale film: Indian Autumn en hierin staat hij naast niemand minder dan Michael Caine. Acteur Anil Kapoor keert terug van de opnames voor Mission Impossible 4: Ghost Protocol. Hij is zeer onder de indruk van Tom Cruise.

Madame Tussauds maakt bekend dat het wassenbeeld van Hrithik Roshan in januari wordt onthuld in aanwezigheid van de acteur.

De vader van Ranbir Kapoor is druk met de planning van zijn zoon’s eerste wereldtournee. Wie nemen ze mee en wie niet? De jongste Kapoortelg gaat op tournee met maar liefst vijf diva’s. En dat is niet alles. Deze maand wordt hij ook nog eens verkozen tot meest sexy man van Azië, althans dat vinden de bezoekers van de website Eastern Eye.

Op 11 december kon Dhaka genieten van de aanwezigheid SRK, Rani en Arjun Rampal. Het evenement werd live via televisie en internet uitgezonden en trok miljoenen kijkers. Acteur Shah Rukh Khan wordt kort daarna in verband gebracht met de verfilming van het boek 2 States van Chetan Bhagat. Khan bevestigt dat er gesprekken gaande zijn, maar voegt toe dat er nog niets is getekend.

Nadat Taste India in de maand juli wordt afgelast wegens de weersomstandigheden, volgt in december het nieuws dat het evenement verschoven is naar mei 2011. Ditmaal wordt het een indoor-evenement. Of Shah Rukh Khan, Dino Morea en Arjun Rampal nog steeds aanwezig zullen zijn wordt niet bekend gemaakt.

De zoon van Akshay Kumar, Aarav Bhatia, kan weleens de nieuwe Khiladi van Bollywood worden. Aarav wint deze maand maar liefst drie medailles op een karatetoernooi.

WikiLeaks onthult dat een Amerikaanse diplomaat een voorstel deed om Bollywoodsterren naar Afghanistan te sturen om het land te stabiliseren.

En eindelijk verschijnt dan op 24 december de langverwachte film Tees Maar Khan in de bioscoop. Maar na de eerste show barst de bom. Er volgt wereldwijd een tsunami van negatieve reacties op de film. Publiek in India en Amerika lopen weg na Sheila Ki Jawani. Farah Khan en Akshay Kumar falen om het publiek te entertainen.

Verder deze maand: Rani en Aamir samen in film, Vishal Malhotra getrouwd, Madhuri nog altijd de beste, Lara Dutta en Mahesh gaan trouwen in 2011

Lees ook:Shuddhi heeft een releasedatum, maar geen cast
Lees ook:Bollywood Jaaroverzicht 2011: Oktober t/m December
Lees ook:Huwelijksdatum Khan en Kapoor verschoven naar december
Lees ook:Vier big-budget films in twee maanden tijd
Lees ook:Hrithik Roshan krijgt wassenbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.