Categorie: "Muziek"

Video: Acoustic Singh beter dan Bollywood zanger Arijit Singh?

Kabir Singh, beter bekend als Acoustic Singh, is een jong talent uit Assam. Hij brengt een nummer per week uit en is de YouTube-sensatie van het moment.

Zijn covers van de nummers uit de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil van de populaire zanger Arijit Singh gaan viral op sociale media. Er wordt flink gediscussieerd over deze tiener. Is hij beter is dan Arijit?

Bekijk de video’s en oordeel zelf!

Bollywood componist Pritam opnieuw van plagiaat beschuldigd

De track Bulleya, afkomstig uit regisseur Karan Johar’s film Ae Dil Hai Mushkil, is het gesprek van de dag.

De videoclip van het nummer was binnen een week meer dan 12 miljoen keer bekeken, maar dat is niet de enige reden waarom mensen het over dit nummer hebben. Veel luisteraars hoorden een gelijkenis met een nummer van een Amerikaanse rockband.

Video: Bollywood hitsensaties Armaan Malik en Rapper Badshah komen beide eigen versie van Justin Bieber’s Sorry

Armaan Malik is een van de jongste en meest succesvolle zangers van dit moment. Naast zijn werk in Bollywood is hij ook bezig met het maken van zijn eigen muziek. Deze week kwam hij met zijn eigen versie van Justin Bieber’s Sorry. En hij is niet de enige!

Na het succes van party anthems als DJ Waley Babu, Baby Ko Bass Pasand Hai en Kar Gaye Chull heeft ook rapper Badshah een eigen versie van de hit Sorry, maar dit is een desi versie.

Welke vind jij beter?

Video: International Dance Day Bollywoodstyle

Het is vandaag de Internationale Dag van de Dans. International Dance Day werd in 1982 geïntroduceerd door het International Dance Council, een partner van UNESCO en wordt jaarlijks gevierd op 29 april.

De nadruk van deze dag is om de aandacht van het publiek te trekken en de kunst van dans populairder te maken. En wij doen dit door naar Bollywood te kijken.