Categorie: "Nieuws"

Khushi Kapoor snoert mond body shamers

We zijn allemaal dol op Instagram, maar de aanwezigheid van social media is niet altijd even plezierig. Dit merkte Khushi Kapoor, de dochter van Bollywood actrice Sridevi, de afgelopen weken toen zij op haar Instagram een lading negatief commentaar ontving over haar lichaam.

De 15-jarige Khushi, die zeer actief is op sociale media, zou volgens menig Instagramgebruiker niet voldoen aan het beeld van het ‘perfecte lichaam’ zoals deze door de media wordt voorgeschreven.

In plaats van dicht te klappen schreef Khushi een open brief aan haar Body Shamers waarin ze zegt trots te zijn op haar lichaam.

Video: Bollywood acteur Shah Rukh Khan ontvangt eredoctoraat van de Universiteit van Edinburgh

Bollywood acteur Shah Rukh Khan ontving afgelopen vrijdag een eredoctoraat van de Universiteit van Edinburgh. Khan ontving deze eer als erkenning voor zijn filantropische werk en voor zijn wereldwijde erkenning en prestaties als acteur.

De 49-jarige acteur werd uitgenodigd om een lezing te houden voor de studenten van de Universiteit van Edinburghzoals verwacht, hield hij het publiek in ontzag met zijn ‘levenslessen’.

Video: Slim concept over noodzaak van condooms

Het volgende reclamefilmpje laat zien waarom het belangrijk is om altijd een condoom bij je te hebben…of je nu een jongen of meisje bent.

Bright Canvas Films creëerde een slim en glashelder concept om dit onderbelichte onderwerp onder de aandacht te brengen binnen de Indiase maatschappij.

Bekijk de video!