Kareena Kapoor is online!

Recentelijk werd de officiële website van Kareena Kapoor gelanceerd. Kapoor heeft de site zelf ontworpen en de fans zijn er helemaal gek op.

De officiële website is www.kareenakapoor.me. Op de home-page is te zien dat Kapoor verschillende post-it notes achterlaat voor haar fans. Eén van die notes zegt: “Club Kareena is mijn officiële fanclub. Check Club Kareena ook op Facebook en Twitter.”

Kapoor is blij dat ze nu een eigen ruimte heeft waar ze in contact kan komen met haar fans. “Dit is nu mijn eigen site. Ik hou wel van het idee om post-its achter te laten voor mijn fans. Ik heb ook een speciale fanbook gemaakt waar fans hun berichten kunnen achterlaten.” Ze hoopt dat de website  wordt gezien als toegangspoort tot India en de Indiase Cinema.

Eén van haar volgende post-its zegt: “Ik ben er trots op om deel te mogen uit maken van de wereldwijde campagne 1GOAL, ter ondersteuning van onderwijs voor iedereen.” Kapoor is de eerste Indiase actrice die geassocieerd wordt met FIFA 1GOAL. Naast haar steunen ook Matt Damon, Jessica Alba, Kevin Spacey en Hillary Clinton en een aantal andere internationale sterren de campagne voor Education for all.

Dus wil jij op de hoogte blijven van alles wat met Kareena Kapoor te maken heeft, dan is www.kareenkapoor.me de website waar jij moet zijn.

Lees ook:Priyanka Chopra onthult eigen website
Lees ook:Madhuri Dixit komt met eigen website
Lees ook:Madhuri Dixit heeft een eigen app
Lees ook:Priyanka Chopra, nu ook te vinden op YouTube
Lees ook:Kareena Kapoor zal fans shockeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.