Het gaat niet goed met Rajesh Khanna

Het gaat niet goed met acteur Rajesh Khanna. In april meldde Bollywood Blog al dat de acteur na een reguliere check met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis.

Na twee dagen bleek echter alles in orde en mocht hij weer naar huis.

De situatie lijkt nu ernstiger, want volgens zijn manager is de acteur gestopt met eten.

Khanna eet niets
“Rajeshji is ziek. Hij heeft de laatste drie a vier dagen niets meer gegeten”, aldus Ashwin, manager van de 69-jarige acteur. “Hij is niet in staat om zijn voedsel te slikken”, voegt hij toe. Ashwin wil niets zeggen over een mogelijke opname in het ziekenhuis.

Rinke Khanna komt terug
Jongste dochter Rinke (wonende in Amerika) is woensdagochtend aangekomen in Mumbai. Ex-vrouw Dimple Kapadia verzorgt de acteur momenteel. “Rinke en haar moeder Dimple Kapadia zijn aan zijn zijde en verzorgen hem”, aldus Ashwin.

Eerste Superster van India
Rajesh Khanna, beschouwd als de ‘eerste superster’ van de Hindi Cinema, begon zijn acteercarrière met de film Aakhri Khat in 1966 en werd een echte beroemdheid na zijn performances in films als Raaz, Do Raaste en Aradhana. Hij kreeg de titel van superster nadat hij in de periode van 1969 tot 1972 te zien was in 15 opeenvolgende solohits.

Onlangs was hij nog te zien in een tv-commercial voor de ventilatorfabrikant Havell. De commercial werd geregisseerd door R. Balki (bekend van de films Paa en Cheeni Kum).

Lees ook:Rajesh Khanna opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Dimple Kapadia: “Het gaat beter met Rajesh Khanna”
Lees ook:Rajesh Khanna overleden
Lees ook:Simple Kapadia overleden
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Dimple Kapadia

0 reacties op “Het gaat niet goed met Rajesh Khanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.