Dimple Kapadia: “Het gaat beter met Rajesh Khanna”

Nadat schoonzoon Akshay Kumar vrijdag nog stellig ontkende dat het niet goed zou gaan met zijn schoonvader, werd acteur Rajesh Khanna zaterdag alsnog naar het ziekenhuis gebracht.

De familie zegt dat het hier gaat om uitputting en hij betere zorg in het ziekenhuis zou ontvangen.

Het gaat beter
De 69-jarige acteur, die de laatste maanden zeer zwakke gezondheid heeft, mag over een paar dagen naar huis. Dat zegt ex-vrouw Dimple Kapadia, die geen moment van de zijde van haar ex-man wijkt.

“Het gaat nu veel beter…We hadden hem laten opnemen wegens uitputting en zwakte. Het gaat nu prima en hij mag over een paar dagen naar huis.”

Eerder vorige week meldde Bollywood Blog dat Khanna’s manager al naar buiten bracht dat de acteur geen eten meer kon binnenkrijgen.

Schoonzoon Akshay Kumar ontkende het nieuws dat het slecht zou gaan met zijn schoonvader en verscheen vrijdag zelfs met hem op het balkon van zijn woning, waar de acteur zwaaide naar zijn fans. Khanna zag er echter zeer zwak uit en werd de volgende dag opgenomen in het ziekenhuis.

Eerste Superster van India
Rajesh Khanna, beschouwd als de ‘eerste superster’ van de Hindi Cinema, begon zijn acteercarrière met de film Aakhri Khat in 1966 en werd een echte beroemdheid na zijn performances in films als Raaz, Do Raaste en Aradhana. Hij kreeg de titel van superster nadat hij in de periode van 1969 tot 1972 te zien was in 15 opeenvolgende solohits.

Onlangs was hij nog te zien in een tv-commercial voor de ventilatorfabrikant Havell. De commercial werd geregisseerd door R. Balki (bekend van de films Paa en Cheeni Kum).

Lees ook:Rajesh Khanna opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Rajesh Khanna overleden
Lees ook:Het gaat niet goed met Rajesh Khanna
Lees ook:Akshay Kumar: “Mijn schoonvader heeft een waardig afscheid gekregen”
Lees ook:Akshay Kumar’s dochtertje heet Nitara Khanna Bhatia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.