Amitabh Bachchan in Yudh

Acteur Amitabh Bachchan is binnenkort voor het eerst in een tv-serie te zien. Hij speelt namelijk de hoofdrol in Yudh.

Yudh vertelt het verhaal van een man die een strijd voert met zijn instortende gezondheid, zijn rivalen in het bedrijfsleven en zijn gecompliceerde familiebanden. Big B speelt de rol van een mede-eigenaar van een bouwbedrijf.

Personage
“Ik speel de eigenaar van een bouwbedrijf. Het is een intense rol. Er is veel rivaliteit in de business, ik heb een druk gezinsleven en daar bovenop heb ik ook nog eens te maken met gezondheidsproblemen…hoe mijn personage dit allemaal zijn leven balanceert is waar het verhaal om draait.”

Yudh is geproduceerd door Bachchan’s productiebedrijf Saraswati Creations in samenwerking met Endemol India. De tv-serie wordt gepromoot als uniek en nooit eerder vertoond op de Indiase televisie.

Cinema op tv
“Indiase televisie is toe aan verandering en daar klagen wij altijd over. Ik ben van mening dat Yudh cinema op televisie is”, aldus regisseur Shoojit Sircar, die bij de presentatie aanwezig was.

Regisseur Anurag Kashyap is het met Sircar eens. “Het is inderdaad cinema op je televisie. We hebben de regels van cinema toegepast voor het kleine scherm. Dit is Mr. Bachchan op zijn best.”

Yudh start in juli op Sony Entertainment Television.

Bekijk de trailer

Lees ook:Amitabh Bachchan keert terug op TV met KBC
Lees ook:Een tv-serie over Emraan Hashmi
Lees ook:Shoojit Sircar boos op producenten Vicky Donor
Lees ook:Deepika en Irrfan – een ongewone combinatie?
Lees ook:Abhishek Bachchan gaat presenteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.