Salman Khan, Amitabh Bachchan en Akshay Kumar rijker dan Depp, DiCaprio en Pitt

Enkele acteurs in Bollywood verdienen en zijn zelfs meer waard dan hun collega’s uit Hollywood, althans als we de recente Forbes-lijst van best betaalde acteurs ter wereld mogen geloven. Daarin vinden we vijf namen uit Bollywood en drie van hen staan in de top 10.

Salman, Big B en Akshay
Acteurs Salman Khan en Amitabh Bachchan staan op een gedeelde zevende plaats, beide met een geschatte waarde van $33.500.000 volgens Forbes. Acteur Akshay Kumar staat op nummer negen met een waarde $ 32.500.000.

SRK en Ranbir Kapoor
Veel lager op de lijst vinden we Shah Rukh Khan. Hij staat op nummer 18 met een inkomen van $ 26.000.000 en Ranbir Kapoor staat op nummer 30 met een geschatte waarde van $ 15.000.000.

Salman Khan, Big B en Akshay Kumar staan hoger genoteerd dan de Hollywood acteurs als Johnny Depp, Dwayne Johnson en Leonardo DiCaprio. SRK staat ook nog steeds boven sterren als Ben Affleck, Hugh Jackman, Seth Rogan, Will Smith en zelfs Brad Pitt.

Robert Downey Jr
Bovenaan de lijst vinden we Iron Man Robert Downey Jr met een geschatte fortuin van maar liefst $ 80.000.000. Dit is het derde jaar op rij dat hij op de nummer 1 positie staat. Op de tweede plaats staat acteur-filmmaker Jackie Chan met $ 50.000.000 en op nummer drie vinden we Furious 7 acteur Vin Diesel met een inkomen van $ 47.000.000.

Lees ook:Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Akshay Kumar behoren tot werelds best betaalde acteurs
Lees ook:Robert Downey Jr is fan van Aamir Khan
Lees ook:Meest begeerlijke man en vrouw zijn…
Lees ook:Waarom Kalki Koechlin niet veel twittert…
Lees ook:Weekspecial: Bollywood Badshahs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.