Categorie: "Recensies"

Recensie: PK (19 december 2014)

Eerlijk is eerlijk, een Rajkumar Hirani film is een film waar iedereen vanaf de aankondiging vol enthousiasme naar uitkijkt. Zijn langverwachte film PK draait vanaf vandaag wereldwijd in de bioscoop en de man met de Midas touch stelt ons ook ditmaal niet teleur. Hij brengt ons een ontroerend verhaal en stelt tegelijkertijd vragen waar niemand anders zich aan durft te wagen.

Recensie: Happy Ending (21 november 2014)

“Ik hou van jou”…een zin die voor de een een geheel nieuwe wereld opent terwijl het voor de ander angstaanjagend is.

De film Happy Ending geeft een kijkje in het leven van een persoon die allergisch is voor deze magische woorden.

Recensie: Happy New Year (24 oktober 2014)

Happy New Year was een van de meest verwachte films van het jaar. De film is geregisseerd door Farah Khan en heeft in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Boman Irani, Abhishek Bachchan, Sonu Sood en Vivaan Shah. Maakt deze film de hoge verwachtingen waar?

Recensie: Bang Bang (2 oktober 2014)

De hype rond elke Hrithik Roshan film is vrij eenvoudig te begrijpen. Het filmpubliek kan niet wachten om deze zeer charmante acteur op het witte doek te zien.

Bang Bang, met in de hoofdrollen Hrithik Roshan en Katrina Kaif, is een remake van de Hollywoodfilm Knight and Day.

De film, geregisseerd door Sidharth Anand, beloofde veel actie en sensatie. Roshan claimde zelfs dat de film beter is dan het origineel. Voldoet de film aan de zeer hoge verwachtingen die het neerzette?