Bollywood actrice Urmila Matondkar getrouwd

Bollywood actrice Urmila Matondkar (42) is getrouwd. De actrice, die onder meer bekend staat om haar fenomenale rollen in de Bollywoodfilms Rangeela, Satya en Pyaar Tune Kya Kiya, is recent in het huwelijksbootje gestapt met zakenman en model Mohsin Akhtar.

In tegenstelling tot de typische uitbundige Bollywood bruiloften hield het echtpaar het simpel en priv├ę. Het stel trouwde in het bijzijn van familie en vrienden. Kledingontwerper Manish Malhotra was de enige aanwezige uit Bollywood die aanwezig was bij de huwelijksvoltrekking.

“Sinds onze families de voorkeur gaven aan een kleine ceremonie hebben we onderling besloten om het stil te houden. We hebben onze dag doorgebracht met alleen vrienden en familie. Wij hopen op jullie zegeningen voor deze nieuwe periode in ons leven…”

Lees ook:Sidharth Malhotra en Varun Dhawan als Ram-Lakhan?
Lees ook:Zoon wilt Dev Anand spelen in biopic
Lees ook:Video: Bollywood familie Bhatt in een exclusief interview over hun gezinsleven en de filmindustrie
Lees ook:Celina Jaitley verloofd
Lees ook:Rani Mukherjee getrouwd met Aditya Chopra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.