Priyanka Chopra over catfights in Bollywood

Een aangename verandering in Bollywood is dat actrices niet meer verstrengeld raken in catfights. Volgens actrice Priyanka Chopra is dit te danken aan de mentaliteit van de huidige groep actrices.

“Kijk naar de huidige groep van actrices. Ze zijn zo zeker van zichzelf. Wanneer twee acteurs goede vrienden zijn noemen mensen dat een bromance. Maar dat is niet het geval wanneer we het over actrices hebben. Wij worden alleen maar geassocieerd met catfights”, aldus Chopra.

“Wanneer ik geen succesvolle carrière zou hebben zou ik mij wellicht onzeker voelen. Dat is een van de redenen waarom er catfights ontstaan. Maar ik heb een goede relatie met al mijn collega’s. Zij zitten vol vertrouwen en zijn niet onzeker over hun positie in de filmindustrie.”

“Een acteur wordt gekozen op basis van zijn of haar reputatie en talent. Ik probeer altijd te concurreren met mezelf en ben continue op zoek naar de volgende grote kans om mijn talent op een groter platform te vertonen”, voegt ze toe.

Lees ook:Anushka Sharma baalt van seksisme in Bollywood
Lees ook:Nargis Fakhri ontkent relatie en huwelijksplannen
Lees ook:John Abraham openhartig over relatie
Lees ook:Kapoor: “Saif is de juiste man voor mij”
Lees ook:Raveena Tandon: “Huidige generatie actrices is te dun”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.