Bollywood actrice Sonam Kapoor tekent contract met Amerikaans talentenbureau

Het populaire Amerikaanse talentenbureau UTA heeft de Indiase actrice en sociale media powerhouse Sonam Kapoor getekend. Zij zullen haar in Hollywood vertegenwoordigen op elk gebied van entertainment. Dit is de eerste keer dat het bureau een actrice uit Bollywood zullen vertegenwoordigen.

Sonam Kapoor is een van de grootste namen van de jonge generatie in Bollywood. De actrice, die haar carrière begon in 2008 met de Bollywood film Saawariya, was te zien in de hits Aisha, Raanjhanaa, Khoobsurat en Prem Ratan Dhan Payo. Dit jaar werd ze geprezen voor haar rol in de biopic Neerja. Hierin vertolkte zij de rol van stewardess Neerja Bhanot, die haar leven op het spel zette om honderden passagiers te redden tijdens de vliegtuigkaping van de Pan Am vlucht 73 in 1986. De film werd een van de grootste hits van het jaar en wist wereldwijd meer dan $20 miljoen op te brengen.

Kapoor, de dochter van de Indiase acteur Anil Kapoor, is momenteel bezig met de opnames van Veere De Wedding en de komedie Battle oor Bittora.

De 31-jarige actrice werd onlangs de eerste Bollywood ster met een eigen app en is momenteel druk bezig om een eigen modelijn op te zetten met haar zus Rhea. Ze is tevens het gezicht voor de Indiase campagnes voor onder andere L’Oreal Paris, Colgate en Snickers.

Kapoor staat tevens onder contract bij Bling Entertainment Solutions Pvt. Ltd. Ook zij zullen haar blijven vertegenwoordigen om haar carrière in Hollywood vorm te geven.

Lees ook:Trailer: Neerja (19 februari 2016)
Lees ook:Audio: Laatste geluidsopname van Neerja
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Karishma Kapoor
Lees ook:Katrina Kaif is vierde Indiase gezicht voor L’Oreal
Lees ook:Kareena Kapoor gekozen tot India’s mooiste vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.