Regisseur Farhan Akhtar gaat scheiden

In Bollywood zien we de afgelopen jaren een stijging van het aantal echtscheidingen en relatiebreuken, maar er zijn slechts weinig die echt volledig verrassen. Acteur-producent en regisseur Farhan Akhtar heeft zijn scheiding aangekondigd.

De afgelopen weken deden diverse geruchten de ronde over een mogelijke scheiding, maar Akhtar besloot niet te reageren. In een verklaring zegt het echtpaar dat zij samen, op vriendschappelijke wijze, tot deze beslissing zijn gekomen.

“Wij, Adhuna en Farhan, hebben besloten om te gaan scheiden. Onze kinderen blijven onze eerste prioriteit en het is enorm belangrijk voor ons, als verantwoordelijke ouders, dat zij worden beschermd tegen ongegronde speculatie. Wij vragen u onze privacy te respecteren zodat wij op een waardige manier verder kunnen.”

Farhan Akhar en Adhuna Bhabani ontmoetten elkaar in 1997 en stapten in 2000 in het huwelijksbootje. Het stel heeft twee dochters, Shakya en Akira.

De reden van de scheiding wordt niet genoemd.

Lees ook:Sussanne Khan Roshan over de scheiding
Lees ook:Hrithik Roshan gaat scheiden
Lees ook:Weekspecial: Love2HateU – Farhan Akhtar oog in oog met zijn hater
Lees ook:Farhan Akhtar gaat weer zingen
Lees ook:Video: Acteurs vragen aandacht voor borstkanker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.