Anil Kapoor: “Het geheim van mijn goede huwelijk? Mijn vrouw Sunita”

Anil Kapoor staat over het algemeen bekend om zijn jeugdige uitstraling en zijn charmante persoonlijkheid, maar hij is ook een zeer trotse familieman.

Kapoor is nu al ruim 32 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Sunita en hij voelt zich gezegend dat hij zijn leven mag delen met zijn beste vriendin.

“Ik voel mij gezegend dat ik mijn leven mag delen met mijn beste vriendin. Ik kende haar al 10 jaar voordat wij trouwden”, aldus Kapoor.

Eigenaardige persoonlijkheid
Het echtpaar, dat in 1984 in het huwelijksbootje stapte, heeft drie kinderen – Sonam, Rhea en Harshvardhan. De 59-jarige acteur zegt dat Sunita veel moeite heeft gedaan om het huwelijk in stand te houden.

“Ik ben een eigenaardig persoon dat ook nog eens werkt in de filmindustrie. Werkzaam zijn in Bollywood is zwaar. Je staat voortdurend in de spotlights en hebt zoveel verleidingen om je heen. Sunita is het geheim van mijn geluk. Zij is degene die tijd en moeite in heeft gestoken in het huwelijk en mijn eigenaardigheden heeft getolereerd.”

Niet in de spotlights
En hoewel Anil Kapoor een van de populaire acteurs is in Bollywood koos zijn vrouw er bewust voor om uit de schijnwerpers te blijven. “Het is een beslissing die zij jaren geleden al maakte. Haar wereld draait om haar familie en dat respecteer ik.” Hij voegt toe dat hij zichzelf gelukkig mag prijzen met een vrouw als Sunita.

De acteur zegt dat een goed huwelijk bestaat uit de volgende drie ingrediënten: “Een gevoel voor humor, positiviteit en compromissen. Soms sluit ik een compromis en soms doet zij dat. Zij heeft veel compromissen gesloten, maar op de lange termijn heeft ze dat alleen maar gedaan omdat het mij heeft geholpen.”

Lees ook:Gauri Shinde: “Inspiratie voor English Vinglish kwam van mijn moeder”
Lees ook:Boney Kapoor: “Onze relatie gaat verder dan liefde”
Lees ook:Soha Ali Khan verloofd met Kunal Khemu
Lees ook:Kareena Kapoor Khan over de vrouwen in haar leven die haar dagelijks inspireren
Lees ook:“7 Khoon Maaf is een sinistere komedie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.