Bollywood acteur Ronit Roy gaat naar Hollywood

Acteur Ronit Roy, die eerder een rol in de Hollywood film Zero Dark Thirty en de Amerikaanse tv-serie Homeland moest weigeren, maakt binnenkort toch zijn Hollywooddebuut. De 50-jarige acteur speelt een van de hoofdrollen in de film The Field.

“Ik speel de rol van een oudere broer in The Field. Ik bevind mij in goed gezelschap van een cast en crew bestaande uit Indiers, Britten en Amerikanen. De opnames beginnen in april. Ik mag verder niets vertellen over de film of het verhaal, maar de film heeft een internationaal karakter.”

The Field speelt zich af in het oude gedeelte van Delhi en wordt geregisseerd door de Indiase regisseur Rohit Batra. Andere hoofdrollen worden vertolkt door Vineet Singh en Radhika Apte.

Betreur eerdere beslissingen
Roy is blij dat hij eindelijk toch de kans krijgt om zijn Hollywooddebuut te maken. Hij geeft toe dat hij het erg jammer vond om de uitdagende rollen in Zero Dark Thirty en Homeland te weigeren en had gehoopt dat hij die beslissing niet had hoeven maken.

“Ik betreur mijn beslissing dat ik beide rollen moest weigeren, maar het kwam neer op slechte timing. Ik was bezig met een film en de serie Adalat en daardoor kon ik het niet combineren met Homeland en de opnamedata voor Zero Dark Thirty clashte met de opnames van Student of the Year. Uiteindelijk hebben we die dagen geen opnames gehad, dus daar baalde ik wel ontzettend van.”

“Dat gezegd hebbende, toen ik Zero Dark Thirty in de bioscoop zag en de acteur zag die mijn rol vertolkte besefte ik dat het eigenlijk een goede beslissing was geweest. Achteraf gezien was ik er niet klaar voor en zou ik niet in staat zijn om die rol te vertolken zoals hij dat heeft gedaan.”

Lees ook:Nimrat Kaur speelt Pakistaanse ISI-agent in Homeland
Lees ook:First look: Life of Pi (21 december 2012)
Lees ook:Tusshar Kapoor van Kool naar Gangster
Lees ook:Bollywoodactrice Nimrat Kaur binnenkort in Wayward Pines
Lees ook:Kareena Kapoor: “Shahid heeft mij aanbevolen voor Udta Punjab”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.