Bollywood acteur Tusshar Kapoor is vader geworden

Bollywood acteur Tusshar Kapoor, single, is vorige week vader geworden van een jongen. Hij heet Laksshya.

De jongen kwam ter wereld door middel van IVF en draagmoederschap.

Laksshya, mijn reden voor vreugde
De 39-jarige acteur is ongelooflijk blij met zijn zoon. “Ik ben blij om vader te zijn. De vaderlijke instincten begonnen op te spelen in mijn gedachten en mijn hart en daarom kan ik niet verwoorden hoe blij ik ben met de geboorte van Laksshya, nu de grootste reden van vreugde in mijn leven.”

“Met zegen van God en het uitstekende medische team van het Jaslok ziekenhuis is ouderschap een optie voor velen die er bewust voor kiezen om als alleenstaande ouder verder te gaan. ”

Jeetendra trots op Tusshar
Ook zijn ouders, Bollywood acteur Jeetendra en zijn vrouw Shobha, zijn erg blij met hun eerste kleinkind. “Wij zijn ongelooflijk blij om grootouders van Laksshya te zijn. We staan volledig achter het besluit van Tusshar. Dit is een enorme zeker en een spannende tijd breekt aan. Tusshar is een goede zoon en hij is zeer verantwoordelijk, zelfstandig en vriendelijk en dat zijn kwaliteiten die een geweldige vader bezit.”

De IVF-behandeling werd geleid door Firuza Parikh, IVF en Genetica specialist aan de Jaslok Hospital and Research Centre.

Onder de indruk van Tusshar Kapoor
Dr Parikh: “Ik ben zeer onder de indruk van Tusshar’s vastberadenheid om een ​​vader te zijn. Hij had een grote interesse en belangstelling in de gezondheid van de baby en het gehele proces. Hij zal een goede vader zijn.” Ze voegt toe dat hij als publiek figuur een moedig besluit heeft genomen.

Andere Bollywoodsterren die via IVF en draagmoederschap een kind kregen zijn Aamir Khan, Azad Rao Khan, en Shah Rukh Khan, Abram Khan.

Lees ook:Shah Rukh Khan ontmoet Shakira
Lees ook:Imran Khan vader geworden
Lees ook:Rishi Kapoor trots op zoon Ranbir
Lees ook:Vivek Oberoi trotse vader van een meisje
Lees ook:Choreograaf Ganesh Hegde trotse vader van een zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.