Asin: “Boeken zijn mijn beste vrienden”

Actrice Asin onthult in een recent interview dat ze graag leest en dat dit haar grootste passie is. Wanneer ze ook maar een beetje tijd over heeft pakt ze een boek en begint te lezen. Het maakt haar niet uit waar het boek over gaat.

“Ik houd van lezen. Het maakt mij niet uit waar een boek over gaat. Ik lees alles van fictie tot aan non-fictie tot psychologie en filosofie. Daarnaast kan ik mij ook uitstekend vermaken met stripboeken, zoals Archie Comics.”

De actrice voegt toe dat ze vanaf haar jeugd altijd gek is geweest op boeken. “Toen ik een tiener was, waren boeken mijn beste vrienden. Het is niet zo dat ik geen vrienden had, maar een groot deel van mijn tijd besteedde ik met het lezen van boeken.”

En dat doet de actrice nog steeds. Ze is altijd op zoek naar de nieuwste boeken, met name op vliegvelden. “Ik kijk altijd uit naar de nieuwste boeken. En aangezien ik veel reis koop ik ze vaak op het vliegveld. Zodra ik op een luchthaven land, ga ik direct naar de dichtstbijzijnde boekhandel.”

Lees ook:Shilpa Shetty voorlopig niet in films
Lees ook:Hrithik Roshan: “Als ik kan stoppen met roken, dan kan jij het ook”
Lees ook:The Immortals Of Meluha naar Hollywood
Lees ook:Uma Thurman wil naar Bollywood
Lees ook:Riya Sen: “Bollywood Striptease is de waarheid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.