Bollywood actrice Kareena Kapoor bevallen van een jongen

SaifKareenaBollywood actrice Kareena Kapoor is vanmorgen bevallen van een jongen. Dit heeft het management bekendgemaakt. Moeder en zoon maken het goed.

Vader Saif Ali Khan is erg enthousiast over het vaderschap. “Het is een geweldige leeftijd om vader te worden. Je bent ontspannen en gesetteld en dat maakt dat je dit zonder zorgen kan delen met elkaar. Het is een prachtig resultaat van mijn relatie met Kareena. Dit kind maakt ons compleet. Het is een geweldig gevoel”, aldus de 46-jarige acteur.

Later vandaag verscheen het volgende persbericht:
“Wij zijn erg blij om het nieuws te delen dat wij de trotse ouders zijn geworden van onze zoon Taimur Ali Khan Pataudi.”

“Wij willen de media bedanken voor hun begrip en steun de afgelopen negen maanden. En uiteraard gaat er veel dank uit naar onze fans voor hun liefde. Aan allen Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar…veel liefde Saif en Kareena.”

Khan heeft twee kinderen, Sara ali Khan en Ibrahim Ali Khan, uit zijn eerste huwelijk. Hij stapte in 2012 in het huwelijksbootje met Kareena Kapoor .

Lees ook:Huwelijksdatum Khan en Kapoor verschoven naar december
Lees ook:Foto’s: Saif Ali Khan en Kareena Kapoor zijn getrouwd
Lees ook:Weekspecial: Bollywoodsterren en hun huizen
Lees ook:Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey kondigen scheiding aan op Twitter
Lees ook:Rishi Kapoor trots op zoon Ranbir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.