Taste India Festival verder onder de naam Incredible India

Nadat vanmorgen het persbericht: ‘Shah Rukh Khan komt naar Nederland‘ verscheen werd Bollywood Blog overspoeld met reacties van mensen die allemaal vragen hadden over Taste India van vorig jaar.

De organisatie van Taste India heeft inmiddels via een mail bekendgemaakt dat het festival doorgaat onder de naam Incredible India.

Op donderdag 21 april 2011 werd de onderstaande mail door de organisatie de deur uitgestuurd:

Geachte heer/mevrouw,

Het Taste India festival waar u enige tijd geleden kaarten voor heeft gekocht, is als gevolg van omstandigheden niet doorgegaan op het geplande tijdstip. De organisatie betreurt het enorm dat vele bezoekers teleurgesteld moesten worden. Maar in de tussentijd is er van alles in werking gesteld om het festival alsnog te laten plaatsvinden en eindelijk is het dan zover!

Het eerder geplande Taste India Festival zal doorgaan onder de naam ‘Incredible India’. Geheel toepasselijk gezien het scala aan outdoor en indoor entertainment dat u zal worden aangeboden met deze nieuwe en verbeterde versie van het India festival.

‘Incredible India’ is het festival waar je het prachtige en mystieke India voor twee dagen letterlijk kan beleven! Laat u meeslepen langs de vele kleurrijke facetten van de prachtige Oosterse cultuur, zoals de smaakvolle keuken, de betoverende kunstvormen, de traditionele klederdracht en niet te vergeten de immens populaire Bollywood filmindustrie!

Omdat wij uw vertrouwen als klant hoog in het vaandel hebben, is het voor ons van groot belang dat we de zaken uit het verleden op een bevredigende manier met u afsluiten. Ten aanzien van de door u aangeschafte kaarten voor het Taste India festival bieden wij u de volgende opties:

Door middel van het beantwoorden van deze mail kunt u het geld voor de kaarten geretourneerd krijgen (zie instructies hieronder).

U kunt uw kaarten echter ook behouden. Elke kaart is inwisselbaar voor een toegangskaart tot het ‘Incredible India’ festival. De organisatie biedt u de volgende extra’s aan:
Ontvangst met samosa en pakora (Indiase snacks)
Welkomstdrankje
Een exemplaar van de nieuwste film van Shahrukh Khan, ‘My Name Is Khan’
Een gesigneerde foto van superster Shahrukh Khan
Een gereserveerde parkeerplek bij PWA SilverDome in Zoetermeer

Zoals u ziet, gaan wij tot het uiterste om het lange wachten te belonen met een welverdiende, onvergetelijke India-ervaring op het ‘Incredible India’ festival, die u nog lang zal bijblijven! Wij hopen u te mogen verwelkomen op het ‘Incredible India’ festival op 9 en 10 juli 2011 in en rondom PWA SilverDome te Zoetermeer!

Geld retour: Stuur uw naam, kaartnummer, aantal en soort kaart toe, inclusief bank- of girorekening. Graag beantwoorden op dit emailadres: [email protected].
Kaarten inwisselen: Stuur uw naam, kaartnummer, aantal en soort kaart toe, inclusief een postadres. Graag beantwoorden op dit emailadres: [email protected].

Met vriendelijke groet,

Incredible India Festival 2011
www.incredible-india.nl

Lees ook:Persbericht: Shah Rukh Khan komt naar Nederland
Lees ook:Foto’s: Shah Rukh Khan en Arjun Rampal in Nederland
Lees ook:Taste India Festival verplaatst
Lees ook:Taste India Festival naar 2011
Lees ook:Taste India Festival brengt SRK én Arjun Rampal

6 reacties op “Taste India Festival verder onder de naam Incredible India

  1. Radjizzz

    Opsporing verzocht is bezig met een onderzoek naar de achtergrond van deze lui , de geldstromen, en hun verleden. Binnenkort een special item over Sekier en zijn vrienden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sagopa4life

    Sjongejonge, wat een onzin hierboven zeg. Als ik een lulverhaal opschrijf dat Shahrukh een familievriend van me is en binnenkort in Tilburg langskomt, wordt dat ook als nieuwsitem door jullie gepubliceerd? Het is blijkbaar toch niet nodig om dingen te verifiëren van jullie kant, gewoon alles klakkeloos overnemen…..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Avinash

    Het werd mij verteld dat het i.v.m. slecht weer het festival niet doorging. Dan ben ik eigenlijk toch nog blij dat het uiteindelijk wel doorgaat. Of het nou een jaar later is of 2, die artiesten hebben ook een leven. Of moet Shahrukh nou elke maand in nederland zitten om het festival af te wachten? Ik heb ook kaarten voor de festival. En deze ga ik gewoon ruilen voor nieuwe kaarten. Ik kan mij best voorstellen dat het tijd nodig had om dit alles weer op te zetten. Toch ben ik super blij dat het allemaal doorgaat, en dan wij Shahrukh toch nog kunnen zien. Ik was jaren geleden met mijn zusje naar een Shakira concert geweest die ook was verplaats. Het was ook alles voor niets. Ze had keelontsteking, en werd op het laatste moment naar een ander datum verplaats. Kwaad waren we wel, maar we hebben een hele leuke concert gezien wanneer ze wel kwam opdagen. Zo zit dat wereld gewoon in elkaar. Waarom kunnen mensen dat gewoon niet accepteren?

      /   Beantwoorden  / 
  4. popje

    ik wil mijn geld trug zijn viese oplichters

      /   Beantwoorden  / 
  5. s.

    ja je hebt gewoon groot gelijk het zijn viezer oplichters

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.