Komend weekend: Tweede editie van het Bollywood Boulevard in Den Haag

Bollywood-Boulevard-Festival-2016Het komend weekend vindt in Den Haag de tweede editie plaats van het spectaculaire Bollywood Boulevard Festival.

Op 20, 21 en 22 mei 2016 vormt Theater aan het Spui het decor voor Bollywood liefhebbers. Zij kunnen hun hart ophalen aan een breed scala van Bollywood films; van betoverende klassiekers tot de allernieuwste premières! Naast de Bollywood kaskrakers die gedurende het weekend staan geprogrammeerd, kunnen bezoekers dit jaar genieten van de geweldige musical “Ek Taj Ki Kahani” dat tweetalig (Urdu/Nederlands) wordt opgevoerd.

Openingsfilm
Het Bollywood Boulevard Festival opent feestelijk op 20 mei met de succesvolle film Bajirao Mastani, met in de hoofdrollen Ranveer Singh, Deepika Padukone en Priyanka Chopra, van gevierd regisseur Sanjay Leela Bhansali. Naast deze kaskraker worden ook de klassiekers Kuch Kuch Hota Hai, Mother India, Devdas en Sholay vertoont.

Daarnaast vindt tijdens dit filmweekend de Europese premiere plaats van de film Care of Footpath 2. Ook de regisseur van deze film zal hierbij aanwezig zijn.

Het Bollywood Boulevard Festival sluit het weekend af met de Nederlandse premiere van de prachtige film Sanam Teri Kasam.
DAGPROGRAMMA

Musical
Op zaterdag 21 mei kunnen bezoekers genieten van de prachtige musical Ek Taj Ki Kahani.
Sja-Amir stage entertainment voert een musical op over de grote Mughal heerser Shah Jahan en zijn geliefde Mumtaz Mahal.

De musical toont een stukje geschiedenis van strijd, ambities en verraad. De muziek en dans is als een gouden draad door het verhaal getrokken en verweven in de sfeer van ‘Sprookjes uit 1001 nacht’.

ETKK

Kaartverkoop en informatie
De kaarten kosten slechts € 5,00 en zijn online te koop via www.bollywoodboulevard.nl. In de voorverkoop haalt u de kaarten bij Govinda Tours (Kempstraat 256, Den Haag) of aan de kassa van Theater aan het Spui (Spuiplein 187, Den Haag). Beleef 3 dagen het beste uit Bollywood dat u wordt aangeboden door HiD TV Kijk voor meer informatie op : www.bollywoodboulevard.nl

Lees ook:Komend weekend geniet je volop bij het Bollywood Boulevard Festival
Lees ook:Tijdens Bollywood Boulevard ook aandacht voor muzikaal talent
Lees ook:Line-up eerste editie Bollywood Boulevard Festival bekend
Lees ook:Video: Beleef Bollywood tijdens het Bollywood Boulevard Festival
Lees ook:Win kaarten voor de musical The Merchants of Bollywood!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.