Exclusieve trailer: Patiala House (11 februari 2011)

Ga jij dit weekend naar de film Tees Maar Khan? Dan kan het zijn dat je de trailer van de nieuwe Akshay Kumar film in de bioscoop ziet. Maar kan je niet wachten tot morgen, dan kun je hem nu al op Bollywood Blog bekijken.

Verhaallijn
De hoofdpersoon van de film (Akshay Kumar) is de eigenaar van een winkel in Southall, maar zijn echte wens is om
door te breken als cricketer. Zijn vader (Rishi Kapoor) is een strikte, traditionele man en zijn belangrijkste missie in het leven is ervoor te zorgen dat zijn gezinsleden hun Indiase cultuur en identiteit niet verliezen. Kumar droomt ervan om cricket te spelen – maar niet voor India, maar voor Engeland in de ICC World Twenty20 – en hij krijgt de kans om dit te doen. Hoe vertelt hij dit aan zijn vader en hoe zal hij reageren op dit goede, maar ook slechte nieuws?

Volgens regisseur Nikhil Advani (Kal Ho Naa Ho en Salaam-e-ishq) is het spel cricket slechts de katalysator. De film focust zich meer op de vader-zoon drama. De film gaat verder ook in op de Brits-Aziatische identiteit en het generatieconflict tussen een vader en zoon.

Patiala House met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Anushka Sharma en Rishi Kapoor staat gepland voor een release op 11 februari 2011.

Lees ook:Breaking News: Nikhil Advani begint in december aan nieuw project
Lees ook:Introducing: Akki Junior
Lees ook:Kurbaan bedoeld voor Shah Rukh Khan en Tabu?
Lees ook:Weekspecial 2009: Top 5 Grootste flops
Lees ook:Rishi Kapoor als onderwereldfiguur Dawood Ibrahim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.