Exclusieve trailer: The Desire

De eerste trailer van Shilpa Shetty’s eerste Engelstalige film is uit. De film is getiteld The Desire en is geregisseerd door Sarath Kumar.

In 2008 begonnen de opnames voor dit ambitieuze cross-over project. Opnames vonden plaats in prachtige steden in India zoals Ahmedabad, Nasik, Hydarabad en Kerala, maar daarnaast reisden cast en crew ook af naar Malaysia.

The Desire zou eigenlijk in 2009 een wereldwijde release krijgen, maar wegens productionele problemen werd de release keer op keer uitgesteld. Nu is het eindelijk zo ver en hopen de makers de film nog dit jaar in de bioscopen te brengen.

The Desire vertelt het verhaal van Goutami, een Indiase danseres. Zij wordt verliefd op een Chinese kunstenaar die ze ontmoet tijdens een van haar vele reizen.

Shetty is kaal
Het kan je niet ontgaan in de trailer: Shetty met kaalgeschoren hoofd. Mocht je je afvragen of de actrice werkelijk haar hoofd had kaalgeschoren voor haar rol, dan kunnen wij je vertellen dat haar kale look is gecreëerd door prothetische make-up.

Naast Shilpa spelen ook een tal van andere Indiase acteurs zoals Sheetal Menon, Anupam Kher, Nakul Vaid en ook Jaya Prada een rol in deze film.

Bekijk de trailer en geef je mening.

Lees ook:Shilpa Shetty bevestigt zwangerschap
Lees ook:Shilpa Shetty zwanger?
Lees ook:Exclusieve Trailer: Chance Pe Dance
Lees ook:Huwelijk van Shilpa Shetty en Raj Kundra op 22 november
Lees ook:Shilpa Shetty wordt jurylid van dansprogramma

Eén reactie op “Exclusieve trailer: The Desire

  1. Saahiel

    Dit lijkt me wel een nieuwe uitdaging voor Shilpa.
    Alleen moesten ze nou perse een lesbische verhaal erbij zetten =S ????

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.