Teaser: Shah Rukh Khan’s Darr wordt Darr 2.0

Na vijf succesvolle webseries komt Y-films met een eigentijdse versie van de cult-thriller Darr. Deze belooft nog enger en sinister te worden dan de film. De vijfdelige miniserie is getiteld Darr 2.0.

Darr 2.0 neemt de personages van Rahul, Kiran en Sunil uit het origineel en plaatsen hen nu in de tijd van cyber staking en digitale misdaden. Een oud concept verweven in een modern jasje van obsessie en angst.

De serie werpt een blik op de gevaren van je online aanwezigheid, online privacy en pesterijen via sociale media die een gevaarlijke en verontrustende winding kunnen nemen, indien je geen controle houdt.

Om de risico’s van het vrijwillig vrijgeven van je informatie en foto’s op het internet aan te tonen vroeg Y-Films haar fans, volgers en abonnees foto’s te sturen voor de promo. En dit zonder verdere informatie te onthullen over het project. Honderden foto’s stroomden binnen en enkele van die foto’s zijn te zien in deze eerste teaser, waarin we een onbekende jongeman zien die de foto’s bewaard. Dit geeft fans een beeld van het veiligheidsrisico wanneer zij informatie en foto’s online delen. Daarmee plaatst Y-Films haar fans in de spotlight met de slogan: “Je hebt een nieuwe volger.”

De cast van de serie is niet bekend. De vijfdelige serie Darr 2.0 is binnenkort te zien op het YouTube-kanaal van Y-Films. Kijk… en deel… maar op eigen risico!

Bekijk de teaser

Lees ook:Exclusieve teaser trailer: Ek Tha Tiger (15 augustus 2012)
Lees ook:Paulo Coelho: “SRK verdiende een Oscar voor My Name is Khan”
Lees ook:Teaser Bollywood film Sultan in de bioscoop bij Fan
Lees ook:Trailer: Wazir (2015)
Lees ook:Nieuwe film Shah Rukh Khan getiteld ZERO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.