Exclusieve video: Chikni Chameli (Agneepath)

Ben jij klaar voor Katrina Kaif als Chikni Chameli in haar volgende itemnummer?

Bekijk nu de promo van 30 seconden! 

Betoverend
Na Sheila Ki Jawaani is Katrina Kaif nu terug als itemgirl in het nummer Chikni Chameli. Iedereen die de eerste sneak peak heeft gezien weet wat hen te wachten staat: Kaif als sexy itemgirl. Niks meer en zeker niks minder!

Na de opnames van het itemnummer was Hrithik Roshan één van de eerste die vol lof sprak over Kaif. “Ik kan je één ding zeggen: Katrina zal het publiek betoveren en versteld doen staan als Chikni Chameli. Zij is de meest hardwerkende actrice!”

“Ja, het is een kopie”
Voor wie vaak genoeg naar talentenjachten als Sa Re Ga Ma Pa of Dance India Dance heeft gekeken, zal dit nummer niet vreemd in de oren klinken.

Chikni Chameli is namelijk de Hindi-versie van de Marathi-hit Kombadi Palali van de film Jatra uit 2006. De componisten Ajay-Atul: Ja, het klopt. Het is de Hindi-versie van onze Marathi-hit. En ze hebben ons gevraagd om de Hindi-versie nog beter te laten klinken.”

Choreografie door Ganesh Acharya
En het mag natuurlijk geen verrassing zijn: de choreografie van het nummer is gedaan door Ganesh Acharya. Hij is altijd de persoon die wordt benaderd wanneer het gaat om nummers dat een soort van ‘rustiek / plattelandsgevoel’ met zich meedragen. Kan je je Beedi nog herinneren?

Sanjay Dutt was in shock toen hij choreografie van Acharya voor het eerst zag. “Hij heeft het nummer een ware desi-gevoel mee weten te geven. Wij stonden allen met onze mond open te kijken toen Katrina het hele nummer aan het repeteren was. Geweldig!”

“Dit is geen Sheila”
Chikni Chameli was een uitdaging. “Het was zeker een uitdaging voor mij. Ganesh had een choreografie voor me bedacht en daar moest ik het maar meedoen. Ik vond het hartstikke leuk om eens een itemnummer op een andere manier te presenteren.”

Kaif wil wel benadrukken dat dit nummer geen Sheila is. “Sheila … was meer Broadway-meets-Bollywood en Chikni Chameli is gewoon puur Desi. Ganesh heeft ervoor gezorgd dat er geen overeenkomsten zijn tussen Sheila en Chikni wat betreft de choreografie en de energie.”

Lees ook:Exclusieve video: The making of Chikni Chameli
Lees ook:Katrina Kaif’s eerste officiele itemsong
Lees ook:Exclusief! Video: Kunda Khol (Chakravyuh)
Lees ook:Exclusieve video: Aa Re Pritam Pyare (Rowdy Rathore)
Lees ook:Videoclip: Chikni Chameli (Agneepath)

2 reacties op “Exclusieve video: Chikni Chameli (Agneepath)

  1. Aryan

    Ze gaat wel een beetje TEVEEL los XD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.