UTV en Astroyogi.com partners voor What’s You Raashee?

 

trailer-video-whats-your-raashee-harman-baweja-pri-Door Shaya Bhattoe

UTV Motion Pictures gaat samenwerking met Astroyogi.com voor de film What’s Your Rashee? Deze film verwacht aanstaande vrijdag 25 september zijn wereldwijde release.

 

 

De samenwerking vertegenwoordigt het intrede van Astroyogi in de filmpromotie via de officiele website van What’s Your Rashee? en de mobiele code 57677 (alleen toegankelijk voor Indiase mobiele nummers), waar Astroyogi leuke prijzen weggeeft.

Daarnaast vertegenwoordigt de samenwerking het synergisme tussen het thema van de film en de diensten die door Aatroyogi.com worden verleend. What’s Your Rashee?, met in de hoofdrollen Priyanka Chopra en Harman Baweja, is een adaptie van het boek Kimball Ravenswood van de auteur Madhu Rye. In deze film portretteert Priyanka Chopra twaalf verschillende karakters die de twaalf sterrenbeelden vertegenwoordigen. Astroyogi.com promoot de film online en via sms.

Meena Kapoor van Astroyogi is enthousiast over de samenwerking. “Het is een grote inspanning geweest om informatie-uitwisseling over technologieplatforms te verbeteren met Astroyogi. Mobiele VAS, SMS en de online technologieën hebben vandaag de dag een groter bereik dan de reguliere media. Wij zijn blij dat deze technologieën worden ingezet ter promotie van de film What’s Your Rashee?”

Shikha Kapur, vice-president van de Marketingafdeling van UTV Motion Pictures, voegt eraan toe: ” Bollywood en Astrologie zijn twee zeer belangrijke motivators en entertainers voor het Indiase publiek. Wij zijn zeer verheugd dat wij deze twee aspecten samen hebben gebracht met onze partner Astroyogi.com.

 

Lees ook:Gowarikar kiest voor een andere bruid
Lees ook:What’s Your Rashee? stelt teleur
Lees ook:Preview: What’s Your Rashee? (25 september 2009)
Lees ook:Exclusieve video: Sneak Peek IIFA Rocks 2012
Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: 3G (15 maart 2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.