‘Gevaarlijke Liefde’ door Vikram Bhatt

Vikram BhattNa zijn twee horrorfilms 1920 en Shaapit is regisseur Vikram Bhatt niet van plan om stil te gaan zitten. Hij had een andere horrorfilm in zijn hoofd, maar heeft dat idee voorlopig opzij gezet om te beginnen aan een erotische thriller genaamd Dangerous Ishq.

Bhatt wil in deze film het leven van mensen in een metropool weerspiegelen. “De film kijkt naar twee kanten van de medaille, liefde en lust”, onthult Bhatt.

Hij is van plan om zo snel mogelijk te beginnen met de opnames, hoogstwaarschijnlijk in augustus, zodat de film in november dit jaar kan worden uitgebracht.

Net als in 1920 en Shaapit zal ook Dangerous Ishq nieuwkomers in de hoofdrollen hebben. Momenteel is Bhatt in gesprek met de Zuid-Indiase acteur Ganesh Venkatraman. Daarnaast is hij nog op zoek naar twee meiden.

Maar wat gebeurt er nu met de horrorfilm die hij van plan was te maken? “Daar gaan we gewoon mee door. We zijn bezig met het verhaal en zijn van plan om de film in 3D te maken. Zodra de opnames van Dangerous Ishq zijn afgerond, gaan we daarmee aan de slag”, aldus Vikram Bhatt.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Chaahata Dil Tumko (Shaapit)
Lees ook:Rajneesh Duggal krijgt mannelijke hoofdrol in Dangerous Ishq
Lees ook:Ook Don 2 in 3D – Bollywood bezeten door 3D?
Lees ook:Exclusieve video: Karisma Kapoor ondergaat regressietherapie
Lees ook:Aftab Shivdasani in vervolg 1920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.