Eerbetoon aan de jaren ’70

Akshay Kumar en Aishwarya Rai zullen het publiek in de film Action Replayy mee terugnemen naar de jaren ’70.  

Dit wordt gedaan aan de hand van een speciale muzikale hulde aan de bekende Bollywood filmkoppels uit de jaren ’70.
 
Door Shaya Bhattoe

Regisseur Vipul Shah is erg enthousiast over het nummer. “De clip wordt in Manali opgenomen. Het start op een speelse wijze en zal daarna de stijlvolle romantiek begroeten dat kenmerkend was voor de jaren ’70″, aldus Shah.
 
Het nummer is gecomponeerd door Pritam Chakraborty en een gedeelte van de tekst gaat als volgt: “Nakhre nakhre nakhre, nakhre hain naatak re, nakhre nakhre nakhre tu peeche hi rakh re.” (Je attitude is gespeeld, hou het bij je.) Het nummer heeft een lengte van ongeveer vijf minuten.

Kumar en Rai-Bachchan zullen een hulde brengen aan vijf legendarische koppels: Amitabh Bachchan- Jaya Bachchan-Bhaduri,  Dharmendra-Hema Malini, Rishi Kapoor- Neetu Kapoor-Singh, Rajesh Khanna- Mumtaz en Shashi Kapoor –Parveen Babi. 
 
Kumar en Rai-Bachchan zullen net als de bovengenoemde koppels worden opgemaakt en zullen de kleding dragen waar deze acteurs en actrices in gezien werden.

Er wordt nu druk gepland hoe de choreografie van dit nummer zal worden. Wellicht kunnen we dit jaar opnieuw genieten van een nummer dat overkomt met Hum Hain Rahi Pyaar Ke, Phir Milenge Chalte Chalte uit de film Rab Ne Bana Di Jodi.

Lees ook:Actrices uit Bollywood – Parveen Babi
Lees ook:Akshay Kumar goes Retro
Lees ook:Papa Emraan
Lees ook:Weekspecial: Welke film veranderde het leven van Shabana Azmi?
Lees ook:Jab Tak Hai Jaan – geinspireerd door Sholay

0 reacties op “Eerbetoon aan de jaren ’70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.