Kunal Kapoor in Don 2

arjun-rampal-kunal-kapoorAfgelopen week werd bekend dat Arjun Rampal geen rol vertolkt in het vervolg van de succesvolle film Don uit 2006. De producenten hebben echter niemand minder dan Kunal Kapoor getekend voor één van de hoofdrollen.

Kapoor bevestigt het nieuws via Twitter. “Ik doe de film Don 2. Ik ben erg enthousiast over de rol die ik heb gekregen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met King Khan en Farhan (haha dat rijmt!)”, aldus Kapoor.  Hij voegt toe dat de samenwerking met SRK dit project extra spannend maakt.

Kunal geen vervanger voor Arjun
Ritesh Sidhwani bevestigt de aanwezigheid van Kunal Kapoor, maar ontkent dat hij de vervanger is van Arjun Rampal. “Kunal heeft Arjun niet vervangen. Wanneer hebben wij gezegd dat Arjun in Don 2 zou zitten?”

Volgens de producent was er in Don 2 geen ruimte voor het personage van Jasjit, dus is besloten om hem eruit te halen. “In plaats daarvan hebben we drie nieuwe personages bedacht en daar is Kunal er één van. Ook Lara Dutta maakt deel uit van de cast. We zijn alleen nog steeds op zoek naar die derde persoon.”

Van de originele cast zijn Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Boman Irani en Om Puri behouden.

Lees ook:Exclusieve trailer: Ra.One (26 oktober 2011)
Lees ook:Arjun Rampal niet in Don 2
Lees ook:Arjun beland weer op het slechte pad
Lees ook:Foto’s en Video’s: Presentatie Ra.One – The Game
Lees ook:Preview: Golmaal 3 (5 november 2010)

0 reacties op “Kunal Kapoor in Don 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.