Warner Bros wordt distributeur voor ‘Ramayana – Het Epos’

Ramayana-The-EpicHollywood Studio Warner Bros. Pictures India zal de distributie van de animatiefilm Ramayana – The Epic van filmmaker Ketan Mehta verzorgen.

De film wordt op 15 oktober in drie talen uitgebracht - Hindi, Tamil en Telugu. De film is geproduceerd door filmmaker Ketan Mehta van Maya Digital Media en is geregisseerd door debutant Chetan Desai.

Animatiefilms naar hoger niveau
Warner Bros is blij om geassocieerd te worden met dit ambitieuze project. “Chetan Desai’s versie van dit epische verhaal tilt het niveau van animatiefilms in India naar het volgende niveau. Je moet het zien om het te geloven”, zegt Denzil Dias, adjunct-directeur (Bioscoorelease) Warner Bros Pictures India, in een persbericht.

Bollywood-acteurs Manoj Bajpai, Juhi Chawla, en Ashutosh Rana hebben hun stemmen verleend aan de hoofdpersonages Ram, Sita en Ravan.

Mythologie ontmoet technologie
Mehta zegt dat de film een poging is om ” het meest populaire Indiase verhaal te tonen aan een wereldwijd publiek”. Volgens Mehta is Warner Bros. het perfect distributiebedrijf voor deze film. “Met hun bereik en expertise bieden zij het ideale platform om deze nieuwe avatar van de Ramayana aan de wereld te presenteren. Dit is het verhaal waar het verleden de toekomst ontmoet en mythologie ontmoet technologie. Dit is het verhaal van de originele Indiase superhero”, aldus Mehta.

Lees ook:Ketan Mehta released Ramayana- Het Epos 3D in 6 talen
Lees ook:Trailer: Mahabharat (25 december 2013)
Lees ook:Short Film: Ahalya (Sujoy Ghosh)
Lees ook:Sholay in 3D
Lees ook:Ramayana moet helpen Chrome te introduceren in Azie

2 reacties op “Warner Bros wordt distributeur voor ‘Ramayana – Het Epos’

  1. Ramayan

    In welke bios kan ik deze film gaan bekijken?
    Het staat nog niet op lijst van ‘binnenkort te zien’ pathe en volgens mij is pathe de enige bios die zulke filmen vertonen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Charla

    Hoi Ramayan,

    De film staat gepland voor een release 15 oktober, maar voor zover ik weet zal deze film niet in de bioscopen in Nederland worden uitgebracht.

    En dat is heel jammer, aangezien dit één van de grootste projecten is op het gebied van animatie.

    Ik denk dat je helaas zult moeten wachten op de DVD.

    Groeten,
    Charla

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.