YRF’s Band Baaja Baaraat verschijnt op 10 december

Anushka_SharmaDe volgende Yash Raj productie staat klaar om uitgebracht te worden. De film is getiteld Band Baajaa Baaraat en heeft in de hoofdrollen Anushka Sharma en debutant Ranveer Singh. 

De film is geproduceerd door Aditya Chopra en geregisseerd door debutant regisseur Maneesh Sharma. Sharma werkte als regie-assistent op de set van Rab Ne Bana Di Jodi. De soundtrack is gecomponeerd door het getalenteerde duo Salim-Sulaiman.

Producent Chopra was zo erg onder de indruk van debutant Ranveer Singh, dat hij hem vrijwel meteen selecteerde voor de hoofdrol na zijn allereerste auditie. Singh had totaal geen acteerervaring of ervaring met modellenwerk.  

Dit is de derde film van Anushka Sharma met YRF na Rab Ne Bana Di Jodi en Badmaash Company. Volgens de actrice is dit haar beste film tot nu toe.

Preview
Band Baajaa Baaraat
is het verhaal van Shruti (Anushka) en Bittoo (Ranveer) die net van de Universiteit van Delhi zijn afgestudeerd. Een ongelegen vergadering brengt ze samen om met tegenzin een tumultueuze, ondernemende zaak te beginnen als Wedding Planners. De vriendschap van het tweetal wordt op de proef gesteld wanneer het bedrijf te maken krijgt met de ups en downs van de grote boze zakenwereld en de glitter en glamour van de bruiloften in Delhi.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Band Baaja Baraat (10 december 2010)
Lees ook:The making of Band Baaja Baaraat (10 december 2010)
Lees ook:Exclusieve trailer: Ladies vs Ricky Bahl (9 december 2011)
Lees ook:The Making of Ainvayi Ainvayi (Band Baaja Baaraat)
Lees ook:Nichtje Priyanka Chopra debuteert in Yash Raj productie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.