3 x Hrithik Roshan voor de prijs van 1

Rajnikanth is niet de enige die drie rollen kan spelen in een film. Eerder deed Amitabh Bachchan dit in Mahaan, maar nu maakt Hrithik Roshan zich op om drie rollen te spelen in het vervolg van Krrish.

Roshan zal drie personages spelen in het vervolg van Krrish, namelijk vader, zoon en kleinzoon. En als hij zijn zin zou krijgen, dan had hij ook nog de rol van schurk op zich genomen. Maar zijn vader, regisseur Rakesh Roshan, was het daar niet mee eens. Hij wilde Vivek Oberoi voor die rol.

Vivek is de ‘bad guy’
Rakesh Roshan: “Het is niet mogelijk voor Hrithik om naast deze drie rollen ook nog de antagonist te spelen.  Ik had vanaf het begin al Vivek Oberoi daarvoor in gedachten. Ik wilde al veel langer met Vivek samenwerken, maar ik had geen rol voor hem. Toen we de rol van de antagonist voor het vervolg van Krrish aan het schrijven waren, wist ik instinctief  dat Vivek de juiste persoon hiervoor zou zijn.”

Volgens Roshan hebben zowel Hrithik als Vivek de perfecte lichaamsbouw en lichaamstaal voor hun rollen. “​​Er is niets meer wat ze kunnen doen om er nog beter uit de zien. Ze hoeven alleen maar te beginnen met de opnames.”

Opnames starten in november
De opnames voor de film beginnen in november. “Het grootste gedeelte van de film wordt opgenomen in Mumbai.” verduidelijkt hij.

Special Effects
En wat iedereen wil weten is natuurlijk of we ook in dit deel weer mogen uitkijken naar prachtige special effects. “We hebben niet echt grootse plannen. We zullen gewoon datgene gebruiken waarvan wij denken dat juist is voor de film.
Als er drie auto’s moeten worden opgeblazen, zullen we  er geen zes opblazen, alleen maar omdat het ziet er beter uit zal zien. “

Lees ook:Trailer: Krrish 3 (3 november 2013)
Lees ook:Eerste trailer Krrish 3 bij Chennai Express
Lees ook:Opnames Krrish 2 in oktober van start
Lees ook:Exclusief! First Look: Krrish 3 – Motion Poster
Lees ook:Eerste song Krrish 3 getiteld God, Allah, Bhagwan

Eén reactie op “3 x Hrithik Roshan voor de prijs van 1

  1. Aryan

    besteed nou maar wel aandacht aan de effect k bedoel de vorige deel was leuk om naar te kijken maar de effects waren echt om te janken –.–

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.