Shiney Ahuja begint met een schone lei

Shiney Ahuja begint eind dit jaar met een schone lei in Bollywood. Hij speelt de hoofdrol in de film Ghost en is zijn producer Bharat dankbaar voor zijn vertrouwen in de acteur. 

“Allereerst ben ik Bharat Shah zeer dankbaar voor zijn vertrouwen in mij en dat op zichzelf is al heel bijzonder. Ik ben hem dankbaar dat hij mij een tweede kans heeft gegeven na een moeilijke periode in mijn leven. Hij heeft mij altijd als zijn zoon behandeld, gaf mij adviezen zoals een vader dat zou doen.”

“Een van de dingen die hij zei zal ik nooit vergeten: Slechte perioden zijn een essentieel onderdeel van het leven, probeer alles te vergeten en verder te gaan.”

Over zijn rol in Ghost zegt Ahuja: “In de film speel ik detective Vijay Singh. Hij wordt opgeroepen om een mysterieuze moord in een ziekenhuis te onderzoeken. Tijdens het onderzoek realiseert hij zich dat dit geen gewone moordzaak is. Er speelt meer en zo begint zijn zoektocht naar de waarheid.”

Ahuja staat bekend om zijn prachtige acteerprestaties in de films Hazaaron Khwaishein Aisi en Gangster – A Love Story, maar zijn filmcarrière leek afgelopen nadat de acteur in Mumbai schuldig werd bevonden van verkrachting. De acteur ging in hoger beroep en is momenteel op borgtocht vrij.

De 38-jarige acteur was voor het laatst te zien in de film Hijack uit 2008.

Ghost is gepland voor 16 december een release.

Lees ook:Shiney Ahuja: “Ik wil weer aan het werk”
Lees ook:Welcome Back Shiney Ahuja
Lees ook:“Ik geloof in het Indiase rechtsysteem”
Lees ook:Shiney Ahuja na drie maanden op vrije voeten
Lees ook:Hooggerechtshof laat Ahuja vrij

0 reacties op “Shiney Ahuja begint met een schone lei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.