Aashiqui 2 gaat over Bhatt’s eerste liefde

Filmmaker Mahesh Bhatt kan niet wachten om te beginnen met de productie van de film Aashiqui 2, een vervolg op de hitfilm Aashiqui uit 1990. Bhatt onthult op Twitter dat het een autobiografische film wordt.

“Het best bewaarde geheim over Aashiqui…. is dat het een autobiografische film wordt…Het is het verhaal van mijn allereerste liefde”, aldus Bhatt. Hij voegt toe dat het publiek ook ditmaal een prachtige musical kan verwachten.

Mohit Suri aan het roer
Het eerste deel, met in de hoofdrollen Rahul Roy en Anu Agarwal werd geregisseerd door Bhatt. Ditmaal is de regie in handen van zijn neefje Mohit Suri, die we onder andere kennen van Zeher, Kalyug en Woh Lamhe. Aashiqui 2 wordt geschreven door Shagufta Rafique.

Over het project schreef Bhatt: “De droom is hetzelfde …. de dromers zijn veranderd…Jaren later zit ik hier dan met de herinneringen van een pact gesloten tussen mij en Gulshan Kumar in 1991. Hij zei: “Creëer een romantische musical en ik beloof je dat die film de komende decennia in de harten van iedere Indier zal voortleven.”

21 jaar later…
“En 21 jaar later komen Bhushan Kumar en Mohit Suri samen om dezelfde droom te dromen die wij toen zagen. Laten we een film maken waarin we alle seizoenen van de liefde de revue laten passeren…het menselijk hart is niet veranderd. Aashiqui 2 zal voldoen aan de verwachtingen en de erfenis voortzetten.”

Herinneringen aan Aashiqui: Nazar Ke Saamne

Lees ook:Trailer: Ek Villain (27 juni 2014)
Lees ook:First Look: The Villain (Juni 2014)
Lees ook:Yash Chopra, Bedankt!
Lees ook:Exclusieve trailer: Raaz 3 (7 september 2012)
Lees ook:Vishesh Bhatt maakt regiedebuut met Murder 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.