Remo’s droom wordt werkelijkheid

Choreograaf Remo D’Souza is terug. Na zijn succesvolle regiedebuut F.A.L.T.U. is het tijd om te beginnen aan zijn meest ambitieuze project, een 3D dansfilm.

Vorig jaar september vertelde Bollywood Blog jouw al dat de voorbereidingen voor dit project gaande waren. Dit weekend kon D’Souza dan eindelijk met de eerste opnames beginnen.

Droom gaat in vervulling

Dit ambitieuze project is getiteld ABCD (AnyBody Can Dance). Het is de eerste Indiase 3D dansfilm en voor de filmmaker een langgekoesterde droom die eindelijk in vervulling gaat.

“Het is een droom die in vervulling gaat. Ik wilde altijd al een film maken over mijn passie – dansen. En ik maak niet alleen een dansfilm, ik mag ook nog eens de enige echte Prabhu Deva laten acteren en dansen in mijn film”, aldus D’Souza.

Danstalenten in de spotlights
De vrouwelijke hoofdrol in ABCD wordt gespeeld door Lauren Gottlieb, de winnaares van So You Think You Can Dance worldwide.

Ook Indiase danstalenten uit het tv-programma Dance India Dance komen voorbij; zo zullen ondermeer Salman Khan, Dharmesh, Prince, Mayuresh en Vrushali te zien zijn als centrale karakters. Daarnaast maken choreografen Prabhu Deva en Ganesh Acharya ook deel uit van de cast.

Naast de cast is ook de soundtrack voor een 3D dansmusical ook zeer belangrijk. Deze wordt gecomponeerd door Sachin-Jigar, bekend van de muziek voor de films F.A.L.T.U. en Shor in the City.

Grensverleggend
ABCD wordt geproduceerd door UTV Motion Pictures. “We zijn blij dat wij een van ons meest opwindende projecten van het jaar mogen aankondigen; ABCD (AnyBody Can Dance), India’s eerste 3D- dansmusical. Het is altijd ons streven om het publiek films te geven die anders zijn dan de bekende formules. En we geloven dat wij met ABCD onze grenzen verleggen wat betreft het presenteren van innovativiteit,” aldus Siddharth Roy Kapur, CEO van UTV Motion Pictures.

UTV hoopt de film eind 2012 in de bioscopen te hebben.

Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: ABCD (Any Body Can Dance)
Lees ook:EXCLUSIEF! Song Promo: Bezubaan (ABCD)
Lees ook:Songpromo: Psycho Re (ABCD – Any Body Can Dance)
Lees ook:UTV en Remo D’Souza willen Indiase Step Up 3D
Lees ook:Een Koreaanse remake van ABCD?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.