Regisseur Cocktail ontvangt compliment van Yash Chopra

Homi Adajania kon zijn vakantie niet mooier beginnen. Na de positieve respons van het publiek op zijn film Cocktail, welke afgelopen vrijdag in de bioscopen verscheen, was de regisseur al een zeer gelukkig man. En toen kreeg hij ook nog eens een verrassend telefoontje.

Wat is er mooier voor een filmmaker dan een compliment te krijgen van een van de meest gerespecteerde regisseurs in het land? Waarschijnlijk niets. Zo voelde Adajania zich toen hij regisseur Yash Chopra aan de telefoon had.

Absoluut briljant
“Yash Chopra belde me op. Hij had mijn nummer niet en had dus eerste mijn vrouw (Anaita Shroff Adajania) gebeld, die hem mijn nummer heeft gegeven. Hij zei dat Cocktail een absoluut briljante film was. Ik kon het niet geloven. Om een compliment van hem te ontvangen, dat is het beste dat iemand ooit kan overkomen.”

Cocktail doet het goed en ontvangt veel positieve feedback. Toch is er enige kritiek op de tweede helft van de film, maar Adajania zegt dat de toon van de film juist moest veranderen. “De tweede helft is serieuzer benaderd, maar als ik dat niet zou doen dan zou er zeer weinig van een verhaal overblijven, vind je ook niet?”

Lees ook:Video: The Making of Tumhi Ho Bandhu (Cocktail)
Lees ook:Exclusieve trailer: Cocktail (13 juli 2012)
Lees ook:Exclusief! Songpromo: Challa (Jab Tak Hai Jaan )
Lees ook:Saif Ali Khan en Deepika in drie films dit jaar
Lees ook:The Making of Saans (Jab Tak Hai Jaan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.