Grote premiere Jab Tak Hai Jaan ter ere van Yash Chopra

Vorige week zondag overleed regisseur Yash Chopra op 80-jarige leeftijd aan de gevolgen van multi-orgaanfalen, nadat hij in het Lilavati ziekenhuis in Mumbai werd gediagnosticeerd met knokkelkoorts.

Maar de ‘show must go on’ en daarom hebben zijn vrouw Pamela en twee zonen, Aditya en Uday, besloten om verder te gaan met hun plannen voor de grote première van Chopra’s laatste film Jab Tak Hai Jaan.

De première van de film vindt plaats in Mumbai op 12 november. De release van zijn film wordt gevierd met vrienden en familie en natuurlijk alle acteurs, actrices, regisseurs, technici en iedereen waar Chopra ooit mee heeft samengewerkt.

Onvergetelijk afscheid
“Ik wil mijn man een onvergetelijk afscheid geven”, zegt Pamela Chopra in een persbericht. “Daarom is besloten om door te gaan met de première van Jab Tak Hai Jaan, precies zoals hij dit wilde.”  Ze voegt toe dat dit ‘een passend eerbetoon is voor de man wiens leven om films draaide.

“Ik heb mijn zoons Aditya en Uday gevraagd om verder te gaan met de voorbereidingen zoals gepland. Deze première is onze manier om zijn illustere leven te vieren in plaats van te rouwen.”

De beste manier om te rouwen
Ook acteur Shah Rukh Khan bevestigt het nieuws. “We gaan door met deze enorme première op 12 november, Insha Allah. Voor mij is het nu meer dan alleen een film. Dat is de beste manier om te rouwen voor Yash Chopra en te vieren dat hij een deel uitmaakte van ons leven.”

Dit grootse evenement is absoluut een passend eerbetoon aan een van de belangrijkste en meest gerespecteerde filmmakers uit de Indiase Cinema.

Lees ook:Breaking News: King of Romance – Yash Chopra overleden
Lees ook:Titelsong Jab Tak Hai Jaan nu in aftiteling
Lees ook:EXCLUSIEF! Video: Premiere Jab Tak Hai Jaan
Lees ook:Nargis Fakhri ontkent relatie en huwelijksplannen
Lees ook:YRF op zoek naar nieuw gezicht voor Dhoom 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.