Indiase remake The Intouchables in handen van Karan Johar

MAHESH ABEYEWARDENENa The Lunchbox slaan producenten Karan Johar en Guneet Monga opnieuw de handen ineen voor de Indiase remake van de Franse komedie The Intouchables.

Variety.com meldt dat Gaumont Film Company toestemming heeft gegeven voor internationale remakes van een van de meest succesvolle films uit 2011.

Creatief en betrouwbaar
Yohann Comte,  hoofd van de salesafdeling bij Gaumont, zegt: “Van Gangs of Wasseypur tot The Lunchbox…Ik wist altijd al dat Guneet’s productiemaatschappij veruit de meest creatieve en betrouwbare producent is waar het gaat om entertainende Indiase films met een sterke identiteit die tevens op filmfestivals goed in de smaak vallen.”

Johar’s woordvoerder bevestigt het nieuws. Monga meldt dat zij en Johar in vergevorderde gesprekken zijn met populaire schrijvers en regisseurs om dit project te realiseren.

Voorrecht
“Zowel Karan als ik zijn grote fans van de film. Dus toen Yohann Comte van Gaumont de rechten van de film aanbood twijfelde ik geen moment. Het is een voorrecht om samen met ’s werelds eerste en meest gerenommeerde studio deze remake te mogen maken”, aldus Monga.

“De film is een internationaal succes en we zijn ervan overtuigd dat de remake in India goed zal worden ontvangen,” voegt ze eraan toe .

Johar, een groot fan van The Intouchables , zegt : “Toen deze remake werd aangeboden greep ik mijn kans. Dit laat je toch niet liggen?!”

Lees ook:Karan Johar ambitieus en enthousiast over zijn nieuwe films
Lees ook:Karan Johar en Rohit Shetty slaan handen ineen voor Ram Lakhan remake
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”
Lees ook:Karan Johar over Shuddhi en Ram-Lakhan remake
Lees ook:Imran Khan stapt in het huwelijksbootje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.