Casting Coup: SRK, Salman en Aamir samen in een film?

SRKAamirSalmanDe meeste dromen zijn bedrog, maar als we dit recente gerucht mogen geloven dan wordt de droom van miljoenen Bollywoodfans werkelijkheid.

Producent en filmmaker Sajid Nadiadwala is er op een of andere manier in geslaagd om de drie Khans, Shah Rukh Khan, Salman Khan en Aamir Khan, uit Bollywood bij elkaar te brengen voor een film.

Wat lees je? Ja dat lees je goed. Iedereen die in de jaren 90 is opgegroeid heeft er altijd van gedroomd om deze drie succesvolle acteurs samen in een film te zien. Hoewel we natuurlijk de combinaties van SRK en Salman (Karan Arjun, Kuch Kuch Hota Hai en Hum Tumhare Hai Sanam) en Salman en Aamir (Andaz Apna Apna) kennen leek het praktisch een onmogelijke taak om deze drie acteurs bij elkaar te brengen.

De acteur hebben echter altijd gezegd dat ze er voor open staan om samen een film te doen, maar de personages moeten sterk zijn.

Volgens een bron binnen het productiebedrijf van Nadiadwala is hij bezig om de laatste details vast te leggen. “Sajid zal de film produceren…misschien dat hij de film ook zal regisseren, maar dat hangt helemaal af van het genre. Voorlopig is bekend dat de opnames voor de film staan gepland voor januari 2017 en we hopen de film in december 2017 wereldwijd uit te brengen.”

Het is een gerucht, maar wel een gerucht waar je superenthousiast van wordt!!

Lees ook:Weekspecial: Welke film veranderde het leven van Juhi Chawla?
Lees ook:Salman Khan laat Sooraj Bharjatya op zich wachten
Lees ook:Oh Oh…Raees en Sultan gepland voor Eid 2016?
Lees ook:Salman Khan, Amitabh Bachchan en Akshay Kumar rijker dan Depp, DiCaprio en Pitt
Lees ook:Waarom Talaash nu in november verschijnt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.