Video: First look – Bollywoodacteur Irrfan Khan in Jurassic World

IrrfanKhanJurassicWorldIrrfan Khan (Slumdog Millionaire, The Amazing Spider-man, Life of Pi, The Namesake ), is binnenkort te zien als Simon Masrani in de langverwachte sci-fi thriller Jurassic World.

Masrani is de CEO van het dinosaurus themapark. Hij omschrijft zijn rol als een conflict tussen technologie, moraal en wetenschap en de menselijke neiging om dit op de markt te brengen.

In de video zien we Khan met actrice Bryce Dallas Howard zijn nieuwe aanwinst bekijkt: een gemuteerde dinosaurus I-Rex. De vraag is of de dinosaurus de kinderen aan het schrikken zal maken en Khan antwoordt dat dit een nachtmerrie wordt voor de ouders.

Jurassic World is geregisseerd door Colin Trevorrow en geproduceerd door Frank Marshall en Patrick Crowley. De film staat gepland voor een wereldwijd release op 12 juni.

Irrfan Khan is een van de weinige acteurs uit Bollywood die een succesvolle overgang heeft gemaakt naar Hollywood. Hij is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor zijn rol in de film Inferno, gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Dan Brown.

Irrfan Khan als Simon Masrani

Trailer Jurassic World

Lees ook:Gerechtelijk bevel voor producent van Knock Out
Lees ook:Exclusieve trailer: Talaash – The Answer Lies Within (1 juni 2012)
Lees ook:Video: In My City – Priyanka Chopra
Lees ook:Video: Broken World (Salim-Sulaiman en Vishal Dadlani)
Lees ook:Priyanka Chopra genomineerd voor drie World Music Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.