First look: Life of Pi (21 december 2012)

In de maand december worden we overspoeld met vele grote films vanuit Hollywood zoals Les Miserables, The Hobbit, Kathryn Bigelow‘s Zero Dark Thirty, This Is Forty, One Shot, The Great Gatsby, Django Unchained en Life of Pi.

En vandaag verscheen de First Look van de laatst genoemde film.

Ang Lee’s Life of Pi, met in de hoofdrollen Suraj Sharma, Tobey Maguire en onze eigen Irrfan Khan, mag dan wel geregisseerd worden door een Oscar winnaar en gebaseerd zijn op de gelijknamige best-seller van Yann Martel, maar van de opnames hoorden wij nauwelijks iets. Totdat vanmorgen de eerste foto verscheen via CriterionCast.

De foto geeft een korte impressie van de locatie, de debutant Suraj Sharma en zoals je ziet een tijger. De tijger lijkt wellicht een beetje vreemd, maar niet als je weet dat de film het verhaal vertelt van een jongen die 227 dagen gestrand is op een boot met vier ongewone en zeer hongerige metgezellen – een Bengaalse tijger, een hyena, een zebra en een orang-oetan.

Deze prachtige foto is wellicht de start van een geweldige marketingcampagne door Fox Studio.

Life of Pi staat gepland voor een release op 21 december.

Wat vind je van deze eerste look?

Lees ook:Exclusieve trailer: The Life of Pi (20 december 2012)
Lees ook:Life of Pi, vanaf donderdag in de bioscoop
Lees ook:Tobey Maguire in Life of Pi
Lees ook:Protest tegen liedtekst Hookah Bar
Lees ook:Exclusieve foto’s: YRF film met SRK -Katrina – Anushka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.